Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

Això ja ha començat!

Dia 27 de juny de 2022

Quines ganes teníem totes de venir de colònies!! Aquest matí, hem pujat a l’autocar amb totes les piles carregades i el camí, tot i que ha estat una mica llarg, ha anat molt bé.

Un cop hem arribat i ja hem descarregat les motxilles, ens hem posat a jugar i d’aquesta manera, ens hem anat aprenent els noms, establint els primers vincles amb gent que no coneixíem, parlant d’anècdotes que els havia passat, etc.

Després, d’això, ja tocava el dinar, ja veieu que de colònies el temps passa volant. Hi havia arròs amb tomàquet!! Un clàssic que ens agrada a la gran majoria. Han menjat moltíssim encara que hem de saber gestionar les quantitats que volem. Demanem massa menjar al plat i, en acabat, no ens ho podem acabar perquè estem plens.

A la tarda, ens hem instal·lat. Hem decidit entre totes com distribuir-nos a les habitacions i amb qui anar. Quan ja ho hem decidit, hem començat a desfer la motxilla. Hem preparat molt i molt bé el llit i hem deixat la resta als petits armaris que tenim a les habitacions. Ara per ara, tot està molt ordenat, veurem el que aguanta. (M’han xerrat que per aquí hi ha una guineu i que si veu roba per terra desordenada potser l’agafa i s’ho emporta a la seva cova).

Hem acabat fent un joc conjunt per començar a fer família i, hem berenat. La majoria no tenia molta gana, però no us preocupeu que amb dos dies, ens demanaran el menjar. Les colònies són intenses i cremem molta energia. Per tant, cal recarregar les piles de la millor manera possible.

Hem berenat i hem pactat les pautes de convivències totes juntes en rotllana just després de berenar i, també, hem parlat del funcionament del menjador. L’acord ha estat que hi haurà un cap de taula responsable de recollir els plats un cop hàgim acabat de menjar i, a cada àpat, hi ha 4 voluntaris (han d’anar rotant) que pararan taula i després ajudaran a netejar i pujar les cadires sobre la taula.

Com que plovia, hem decidit entrar i fer una estona de racons per dintre la casa. Hem anat traient, fils de polseres, trapillo (per fer clauers, diademes, collars, etc.) i fulls blancs per fer papiroflèxia i/o dibuixos. Cada infant ha decidit on volia anar i què volia fer. Quan hem vist que ha deixat de ploure hem sortit a fer una cabana conjunta al bosc. S’han anat ajudant entre tots per portar els troncs més adients i poder construir-la. Les més grans en aquest moment, han anat a assajar una sorpresa que tenen preparada i que ens ensenyaran més endavant però encara no us podem dir què és perquè si no es desvetllarà la màgia i ja no serà una sorpresa.

A l’hora de sopar….sopa!!! i no sabeu que bé que ens ho hem menjat. Aquí, fa fresqueta i la sopa ens ha acabat d’ajudar a entrar en calor i, de segon, unes croquetes que s’han menjat amb molta gana i, les postres, una fruita de les meves preferides, meló!

Hem acabat de sopar i ens hem abrigat tots i totes i hem agafat el lot, hem fet el joc de nit i, per últim, hem fet una rotllana per crear un espai on podien explicar com estem i com havia anat el dia d’avui. En aquest instant ha aparegut un ésser, la Gea. Ella ens va explicar una història. Hi ha un tresor dels regnes que està amagat. Aquests regnes existien des de fa molts i molts anys, abans que nosaltres naixéssim. Els habitants dels regnes són les terracotes, els fogonets, els bufairons i les aquarines. Estan presents cada dia però la Gea diu que s’amaguen perquè tenen por i no són fàcils de trobar.

Per descobrir el tresor, la Gea, ens ha dit que hi ha un ésser que volta per aquí que ens podria ajudar. A veure si tenim sort i demà l’aconseguim trobar!

Després d’això, ja ens hem posat el pijama, hem anat al lavabo i ens hem rentat les dents. Ens hem posat dins del sac i hem apagat els llums.

Molt bona nit a tothom, demà ens espera un dia intens i si fa bo, és probable que anem a la piscina!!

Una abraçada.

L’equip de monitors i monitores.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *