Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

Converses amb…Tere Herrero, il·lustradora

A la revista d’aquest segon trimestre hem conversat amb la Tere Herrero, una il·lustradora molt vinculada a 7 i TRIA. De ben segur que algunes de les seves creacions us són familiars!

A continuació us deixem tot el que ens va explicar …

Princi 1 (002)

Com et defineixes? 

Em defineixo com a artista multidisciplinària i gran amant del món de l’art. M’agraden totes les disciplines que he experimentat fins ara.

A què et dediques?

Actualment em dedico a crear obres d’art pictòriques, alguna feina de dibuix i d’il·lustració i a fer alguna exposició de les meves creacions.

Què creus que es necessita per ser il·lustradora?

Es necessita una bona base de coneixements en l’àmbit del dibuix, molta inquietud i desig per la teva feina i molta paciència i confiança per veure que la teva feina doni els fruits merescuts!

Què et va dur a dibuixar de manera professional?

Des de ben petita ja apuntava maneres, i dibuixava tot el que em venia a la imaginació. Després de cursar el Batxillerat vaig tenir molt clar què volia i vaig estudiar Il·lustració. Volia viure del meu art i fer d’això la meva professió, no ha estat camí fàcil.

MANS

Quines activitats fas relacionades amb el dibuix i la il·lustració? 

Cada dia dibuixo o pinto, faig tallers relacionats amb l’expressió pictòrica, per a petits, joves i adults, i encàrrecs de feines molt divertides.

Sempre les has fet?

Si més no…, he procurat fer-les o buscar-les i donar-me a conèixer.

Com ho viu el teu entorn? 

Els que m’envolten són feliços de veure que soc feliç fent el que m’apassiona. També és un entorn que els agrada el món de l’art i ho valoren molt.

Què t’aporta personalment el dibuix? 

Per a mi és una manera d’expressar allò que sento, com meditar i treure tot el que porto dins, els sentiments bons i els que no ho són tant.

Si no fossis il·lustradora, què faries?

Seria artista igual, no ho canviaria. Estic aquí per expressar i transmetre, per fer feliç a les persones amb el meu art.

Què diries a infants i joves, joves amb les teves mateixes inquietuds inicials?
Que investigar, buscar i cercar és la millor manera d’arribar a aconseguir allò que els mou l’ànima. Que siguin valents i valentes i arrisquin sense por. Que aprofitin aquest món meravellós que es diu Internet per ser millors persones i poder arribar allà on vulguin, i que es mirin dins seu i siguin humils i sincers amb ells i elles mateixos.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *