Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

Diari 7/2018. Mas Cabàlies

Primer esmorzar del nou grup d’infants a la casa de colònies Mas Cabàlies i el terreny Els Roures. Un dilluns singular, doncs, que ens deixa un sol espatarrant. Els diferents grups (Pirites, Xil·lòpals, Lanmutxanguites i Topàzies) aprofiten per fer jocs de coneixença al prat. Per acabar tots reclamen el mateix: capbussada a la piscina!

Ens assequem i estenem les tovalloles abans de dinar una boníssima amanida de cigrons amb dauets de vedella i gelat. Després de dinar arriben els racons, avui acompanyats també de quatre gotes. És doncs quan decidim començar una de les activitats més boniques amb el mercat d’intercanvi. Els infants s’agrupen de forma mixta i demanen un material que servirà per a generar la seva pròpia paradeta i poder intercanviar bens i serveis amb la resta de companys i companyes. Us ben assegurem que és hipnotitzant veure com s’organitzen de forma autònoma i treuen suc a tots els recursos que tenen!

Tan bé funciona que passen les hores i l’hem d’aturar sense adonar-nos que són les 8. Després de sopar ens trobarem amb l’Ogassa i el Basajaun, que ens demanen ajuda per fer fora als éssers trapelles mentre fem la Bustina. Passat això i encara amb cara de bocabadats entre els més petits/es una altra activitat relacionada amb l’intercanvi : la nit de casino.

Monitors i monitores vestits per a l’ocasió regenten diversos espais de joc on les galetes salades son la nostra moneda. A part de riure i jugar molt, aquest espai ens permet fer un acompanyament molt enriquidor per al joc.

De nou passen les hores volant, i toca anar a dormir. Els badalls i la rapidesa amb que cauen adormits/des ens diu que ha estat un dia frenètic carregat de joc, riures i emocions.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *