Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

DIARI DEL XALIO. FI DE LES COLONIES

Avui a la porta de l’oficina he vist una nena…. ostres, perquè, quan tornem de colònies sembla que tots els nens siguin els nostres nens?

Un any més s’han acabat i per sort sense cap incident important, i això per a tots nosaltres  és molt important.

Tots teniu els vostres fills i ara us toca gaudir-los intensament durant l’estiu i les vacances. Nosaltres hem tingut el privilegi de caminar al seu costat sense cap altra preocupació que escoltar-los, fer-los riure, explicar-los històries, fer-los pessigolles o llençar-los a la piscina. Volem repetir. Nosaltres volem repetir cada any. Volem que tornin i veure’ls créixer.

Aquest any hem tingut un nou sentiment. S’ha afegit un nou sentiment a les colònies. S’ha consolidat una nova tradició a les nostres vides, hem vist que la nostra casa és el Xalió, els nostres nens són els vostres fills i nosaltres som els seus monitors d’estiu. I això no volem canviar-ho. Sé que durant l’any passen mil coses, que quan arribi l’estiu vinent potser hi haurà mandra però us puc assegurar que tot flueix i que la relació que al llarg d’aquests 3 anys  s‘ha creat amb els vostres fills és indiscutiblement excepcional.

Després de recuperar la son perduda i repassar les fotografies us descric moments inoblidables.

Una tarda mentre es posava el sol en un racó del riu del poble de Torn un grapat de nens i nenes relaxats fent braçalets.

La bogeria del vespre de la Disbauxa esverant nens i fent-los sortir de matinada a la fresca cantant i ballant.

El silenci dels cinemes a la fresca després dels dies d’excursió.

Els trons dins la piscina.

Les nits silencioses i el respirar tranquil i esgotat dels vostres fills.

La descoberta de petites granotetes al riu.

Els gelats que ens van donar a la botiga de Mieres.

Les cares dels fills valents a la casa del terror…..

La migdiada al porxo amb sacs i màrfegues

Les banyades amb roba a la piscina.

Matins de bivac després d’una excel·lent cúpula celestial.

 

I tot això, els monitors  ho guardem molt endins i ens queda en reserva perquè durant l’any aquestes imatges ens acompanyen i ens engresquen a fer tot el possible per repetir. Ens encanta ser repetidors al Xalió. Ens encanta tenir-los amb nosaltres i veure com es fan grans i com ells ens fan petits…….

Gràcies per aquest regal. Feu-los a tots de part de la Marta, Íngrid, Maria, Sònia, Gus, Sara, Marc, Paula, Roger, Roser i Montse tots els petons del món. Us esperem aviat.

 

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

One thought on “DIARI DEL XALIO. FI DE LES COLONIES”