DIARI DEL XALIO. FI DE LES COLONIES

Avui a la porta de l’oficina he vist una nena…. ostres, perquè, quan tornem de colònies sembla que tots els nens siguin els nostres nens?

Un any més s’han acabat i per sort sense cap incident important, i això per a tots nosaltres  és molt important.

Tots teniu els vostres fills i ara us toca gaudir-los intensament durant l’estiu i les vacances. Nosaltres hem tingut el privilegi de caminar al seu costat sense cap altra preocupació que escoltar-los, fer-los riure, explicar-los històries, fer-los pessigolles o llençar-los a la piscina. Volem repetir. Nosaltres volem repetir cada any. Volem que tornin i veure’ls créixer.

Aquest any hem tingut un nou sentiment. S’ha afegit un nou sentiment a les colònies. S’ha consolidat una nova tradició a les nostres vides, hem vist que la nostra casa és el Xalió, els nostres nens són els vostres fills i nosaltres som els seus monitors d’estiu. I això no volem canviar-ho. Sé que durant l’any passen mil coses, que quan arribi l’estiu vinent potser hi haurà mandra però us puc assegurar que tot flueix i que la relació que al llarg d’aquests 3 anys  s‘ha creat amb els vostres fills és indiscutiblement excepcional.

Després de recuperar la son perduda i repassar les fotografies us descric moments inoblidables.

Una tarda mentre es posava el sol en un racó del riu del poble de Torn un grapat de nens i nenes relaxats fent braçalets.

La bogeria del vespre de la Disbauxa esverant nens i fent-los sortir de matinada a la fresca cantant i ballant.

El silenci dels cinemes a la fresca després dels dies d’excursió.

Els trons dins la piscina.

Les nits silencioses i el respirar tranquil i esgotat dels vostres fills.

La descoberta de petites granotetes al riu.

Els gelats que ens van donar a la botiga de Mieres.

Les cares dels fills valents a la casa del terror…..

La migdiada al porxo amb sacs i màrfegues

Les banyades amb roba a la piscina.

Matins de bivac després d’una excel·lent cúpula celestial.

 

I tot això, els monitors  ho guardem molt endins i ens queda en reserva perquè durant l’any aquestes imatges ens acompanyen i ens engresquen a fer tot el possible per repetir. Ens encanta ser repetidors al Xalió. Ens encanta tenir-los amb nosaltres i veure com es fan grans i com ells ens fan petits…….

Gràcies per aquest regal. Feu-los a tots de part de la Marta, Íngrid, Maria, Sònia, Gus, Sara, Marc, Paula, Roger, Roser i Montse tots els petons del món. Us esperem aviat.

 

1 Comentari

  1. Esther's Gravatar Esther
    julio 16, 2013    

    Moltes Gràcies a tots vosaltres per fer felisos els nostres fills i cuidar-los durant 12 dies…Ells us ayoran molt…i esperan impacients tornar amb tots vosaltres al Xalió.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Arxiu mensual