Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

DIARI D’UN SOMNI D’ESTIU· Dimarts 5 de juliol

DIARI D’UN SOMNI D’ESTIU

Dimarts 5

BON DIA BON DIA!!!! QUÈ BÉ QUE ESTEM.

Potser que avui us començi a explicar què  succeix per les colònies i no només el que sentim oi?

Mireu. El dilluns vam conèixer la MARIONA RONDALLES i el seu bagul SANDUK. La Mariona és una conta contes que ronda per l’hermita de Vilanova de Meià buscant orelles ben obertes de nens somiadors. I NOSALTRES tenim gran orelles i  som un gran somni.

La Mariona protegeix un llibre màgic, d’un frare que es diu JEROME…si……..no us espanteu… no fa gaire por. De fet ahir en JEROME va venir a xerrar amb nosaltres. Es clar que té un punt de misteriós i no us imagineu COM VIBREN els vostres fills amb aquestes històries. El MISTERI és necessari.

Dimarts ens hem llevat amb un cel tapat i fresquet…quina enveja eh? Per no perdre el costum dels primers dies de colònies, a quarts de 8 ja xerraven per les habitacions.

Els nens i nens de Bufanúvols i Gamusins han marxat tot xino xano cap a Vilanova de Meià i allà s’han estat banyant a la piscina fins tard. Al migdia hem devorat un entrepà de Botifarra que ens han preparat la Rosa i Teresa, cuiners de Cal Petit. Amanit amb ketchup i un plàtan. Un gelat i un tros de coca de sucre per passar la tarda entre capbussada i capbussada per agafar forces per tornar a la casa.

Dia de confidències i noves coneixences. I de records d’altres anys, d’altres aventures, tot xerrant a la gespa de la piscina….

Minairons i Mandràgores al matí han rebut la visita de la Mariona. Què maca és la MARIONA i quantes històries noves té per explicar-nos cada dia. Ens ha explicat la història del Jerome.

Matí de JOCS  OLIMPICS. Quins atletes. Tots es mereixen una medalla!!!!!

Tarda de samarretes, braçalets i molta calor ben soportada la mar de bé a les ombres i gespes de la casa.

En Santi, l’amo de la casa ens ruxa amb la mànega. Perquè és tan divertit ruixa-se així!!!!!!!???? I els nois que arriben de l’excursió ho agraeixen molt!

Arriba el vespre i el sopar de truita, amanida catalana i barrites de lluç i gelatina. Ara si que hi ha “gana” de colònies.

La Bústia en marxa reparteix petons, cançons, felicitacions i  xafarderies

I arriba el vespre, el temut i desitjat joc de nit de por. Com sempre de manera voluntària participen al joc i la resta fan representacions i tenen les orelles pendents del mínim soroll.

 

Els nois de secundària i alguns monitors s’ho passen pipa. De debò que aquesta nit no té preu tan pels que entren com pels que no ho fan. Emocions a les habitacions. Un vull i no vull. Molt i molt xulo.

Hem gaudit molt moltíssim del dia. Que no acabi…..

CIMG5161 CIMG5183 CIMG5188 CIMG5194

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

One thought on “DIARI D’UN SOMNI D’ESTIU· Dimarts 5 de juliol”