Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

Dinar sensorial al menjador

El passat dimecres, 23 de novembre, 17.000 nens i nenes de tota Catalunya, van poder gaudir d’un dinar sensorial… la vista, l’oïda, el gust, el tacte i l’olfacte van ser els seus coberts.

A l’inici d’aquest curs us vam fer algunes pinzellades del projecte d’aquest any, EMOVERE, una proposta lúdico-alimentària per a menjadors escolars. I avui volem compartir amb vosaltres una d’aquelles experiències que ens han emocionat, a petits i grans.

El dinar sensorial

Un dinar carregat de màgia i noves experiències que de ben segur recordaran durant molt temps.

Durant el primer plat, mentre menjaven uns deliciosos cigrons amb espinacs, van posar en dansa els coberts a ritme de música clàssica, escoltant jazz, els més marxosos van optar per la música electrònica, fins i tot en algun menjador es va escoltar música Heavy.

En el segon plat, la vista i el tacte van jugar un paper important. Es van tapar els ulls amb mocadors, alguns els tancaven ben forts… i jugaven a caçar els bunyols de bacallà, era divertit de veure-ho, us heu preguntat mai quin gust tenen les coses si no les veiem?

i per acabar aquest esclat de sensacions, van degustar raïm als 3 gustos, amb sal, mel i xocolata, i com podeu imaginar, la combinació perfecte va ser…. la xocolata! es llepaven els dits.

Un cop acabat el dinar, els més petits explicaven com s’havien sentit, quines sensacions havien tingut… i aquesta porta màgica, plena d’emocions ens ha obert camí per continuar dissenyant noves activitats!

Un curs ple de noves, màgiques i divertides aventures preparades per descobrir dins el nostre particular parc d’atraccions.

Ens veiem aviat amb noves experiències!!

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *