Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

La formació s’enreda a les xarxes socials

Monitor en formacio lleureDes del departament de formació de 7 i TRIA volem remarcar la importància de comptar amb una bona formació dins l’entorn laboral , amb això no descobrim res de nou , però volem fer evident la nostra preocupació per millorar la qualitat formativa que oferim als nostres treballadors.

El Pla formatiu de 7 i TRIA inclou una proposta de formació àmplia, variada i actualitzada, ajustant-se a les diverses necessitats dels diferents col·lectius professionals que formen part de l’empresa. D’aquesta manera podem oferir formació que s’adapti al lloc de treball que ocupa cada treballador.

Amb aquest pla formatiu volem aconseguir que els treballadors de 7 i TRIA adquireixin coneixements, tècniques, instruments i metodologies que permetin reflexionar sobre una mirada integrada entre tots els membres que formen part d’aquest procés educatiu. En aquest sentit, l’objecte de la formació és oferir una aprenentatge continuat, polivalent, flexible i de qualitat vinculat a la creativitat, l’emprenedoria, la innovació i la capacitat de donar resposta a una tasca cada vegada més exigent i més competitiva.

La nostra proposta formativa es planifica i dissenya sota criteris de qualitat i s’apropa al context educatiu actual, canvi continu i apropament de la formació a la persona en el lloc de treball.

xarxes socials 7 i tria

Aquest curs 2014/15, aprofitant l’ampli ventall de possibilitats que ens donen les xarxes socials i, amb l’objectiu d’agilitzar la difusió dels cursos que oferim als nostres treballadors, trobareu la informació actualitzada als canals 2.0 de 7 i TRIA:

A partir d’ara, us animem a seguir-nos a través de les xarxes socials per potenciar la formació continuada i donar-vos l’oportunitat de millorar i perfeccionar en el vostre dia a dia.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *