Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

La defensa pel reconeixement de l’exempció de l’IVA als menjadors escolars es manté molt activa

La Comissió Europea receptiva davant la problemàtica de l'iVA als menjadors escolars

7 i Tria, a través de la patronal Acellec, pren part d’una forma molt activa en totes les gestions i negociacions per aconseguir que els serveis educatius als menjadors escolars no suportin IVA. Les iniciatives que es van endegar fa més d’un any es mantenen vives a diferents nivells, tant a l’Estat Espanyol com a la Unió Europea.

La nostra empresa, i la resta de les que formem part de l’Acellec, hem optat per la tenacitat i la perseverança perquè l’administració tributària reconegui la naturalesa educativa del servei que portem a terme als menjadors escolars.

A 7 i Tria volem agrair totes les empreses, professionals, sindicats, partits polítics i patronals que s’han posat al costat del sector en la defensa d’una causa justa que ha de permetre que l’autoritat tributària també consideri clarament que als menjadors escolars s’hi apliquen projectes educatius.

Ens agradaria que, finalment, aquest any 2014, fos el definitiu en el reconeixement de l’exempció de l’IVA per als projectes educatius que desenvolupem a les escoles. La dilatada trajectòria empresarial ens avala i esperem culminar amb èxit total el nostre objectiu.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *