Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

Un parc d’atraccions al menjador de l’escola

A principis d’aquest curs us presentàvem el nostre projecte educatiu als menjadors escolars per aquest curs, EMOVEREUn projecte dissenyat amb el cor i pensat per avançar cap a la transformació del menjador escolar en un espai de convivència i afectivitat“.

Us presentem una aventura màgica, un recorregut per les emocions, les emocions que ens desperten els aliments, les que descobrim amb els jocs… Us convidem a pujar a la nòria, fer una volta pel tren de la bruixa, tastar els aliments que us apassionen, i jugar a descobrir com em sento quan em posen un plat nou a la taula, podrem visitar també la sala dels miralls, parlar d’autoestima…

Aquest projecte té 2 punts molt importants en cada menjador. El parc d’atraccions i el parc de les emocions.

Parc d'atraccions al menjador escolar

Avui us presentem el parc d’atraccions que està ubicat al menjador de l’escola. Hi ha una nòria que no para de girar, una sala plena de miralls, un tren entremaliat… I tot ben amanit amb uns gran globus de colors.

Dins el parc d’atraccions el nens i nenes, monitors i monitores, cuiners i cuineres, viuen moltíssimes aventures, fent del menjador, una experiència inoblidable:

  • Descobrint sensacions quan els posem un plat nou a taula, els àpats que més els hi agraden, …
  • Recorrent el parc plegats mentre els ensenyem hàbits de convivència, alimentaris, higiènics i socials.
  • Gaudint de les festes tradicionals: Nadal, Carnaval, Sant Jordi…

Mireu com han transformat els menjadors en veritables parcs d’atraccions! I no us oblideu d’anar seguin el blog d’Emovere on podreu conèixer de prop el que passa als menjadors.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *