Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

Servim-nos com a casa: presentació en societat

Èxit de la presentació en societat del “Servim-nos com a casa” a les Cotxeres de Sants

La presentació en societat del projecte “Servim-nos com a casa”, el dia 2 d’aquest mes de març, ha aixecat molta expectació en l’àmbit social i educatiu. La proposta innovadora de 7 i TRIA ha omplert l’auditori de les Cotxeres de Sants de persones que ha volgut conèixer, fil per randa, les virtuts d’una iniciativa que facilita l’autonomia i l’autogestió de les nenes i els nens als menjadors escolars.

Presentació servim-nos 7 i TRIA

L’acte, que ha estat molt amè, l’ha conduit Ferrany Campmany. Els primers en intervenir han estat els gerents i socis de 7 i Tria, Francesc Canals i Oriol Carbonell, que han donat una visió molt complerta del procés pedagògic que ha suposat la implantació del “Servim-nos com a casa”, actualment present a una trentena d’escola i uns 7.000 nens i nenes de Catalunya. Pietat Vega, directora de l’escola Pau Vila d’Esparreguera, ha parlat en condició de ser el primer centre que va aplicar aquest projecte, amb la satisfacció que ha estat molt ben acollit pels mateixos alumnes, així com educadors i mares i pares.

Presentació servim-nos 7 i TRIA

Entre els atractius de l’acte hi havia l’alt nivell dels professionals experts que han interveningut. Han estat Gemma Salvador, nutricionista de l’Agència Catalana de Salut, i una de les ànimes d’un document oficial sobre l’alimentació als menjadors escolars; Albert Lacruz, pedagog i un dels referents en innovació ens els centres educatius i Abel Mariné, Catedràtic de Nutrició i Bromatologia. Mariné ha pronunciat una conferència, en el decurs de la qual ha parlat de l’alta seguretat alimentària que regeix sobre els productes que normalment es consumeixen a aquest país. També ha desfet rumors i mites que circulen a la societat sobre complements alimentaris o productes.

Presentació Servim-nos 7 i TRIA

La cloenda ha anat a càrrec de Jordi Miró, Director General d’Atenció a la Família i Comunitat Educativa, que ha defensat la realització de nous projectes com el que s’ha presentat i ha apostat per la col·laboració entre l’administració pública i agents privats.

Tot seguit, en un ambient de companyonia, hi hagut un refrigeri entre els assistents.

Presentació servim-nos 7 i TRIARecordeu que si voleu saber més d’aquest projecte, podeu seguir-nos al web servimnos.7itria.cat

 

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *