Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

Quan comences un curs com aquest…

Quan comences un curs com aquest, de puntetes, mirant de no fer soroll per no alterar una rutina tan marcada com aquesta, et sembla que tot serà fred, rígid, quadrat i penses que això no va amb el tarannà dels infants.

Tants anys treballant la llibertat, l’autonomia, l’espontaneïtat, la iniciativa i semblava que entre sabons i gels hidroalcohòlics, tot quedaria diluït i sense brillantor.

coronavirus-5088470_1920

I sabeu què ha passat? Doncs que si algú ha sabut adaptar-se, plantar cara, modificar, inventar, crear i somriure a les dificultats, aquests han estat els vostres infants que amb valentia i serenitat han estat lliures, autònoms, espontanis i sobretot responsables i plenament conscient de la circumstància que ens envolta en forma de Covid. Han dinat amb tranquil·litat, respectant les normes de seguretat, somrient amb les seves amistats, tenint cura de la higiene col·lectiva, escoltant i vivint amb normalitat la seva infantesa. Nosaltres al seu costat, durant aquests quatre mesos, hem après que colze a colze, podem posar flors, música i contes al dia a dia i camuflar l’olor del desinfectant pel de sofregits, sopa calenta, arròs, mandonguilles o croquetes!!!

Som una gran comunitat educativa.

Per moltes emocions compartides!

 

Montse Gálvez, coordinadora de zona de 7 i TRIA

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *