Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

Tot anirà bé!

Ha arribat un altre setembre i, amb ell, un altre inici de curs. Aquest any, però, el retorn a les escoles i espais educatius, està marcat per la situació sanitària que estem vivint a causa de la covid-19.

Aquest curs escolar 2020-2021 suposa un gran repte des del punt de vista logístic per tal de garantir totes les mesures higièniques i de prevenció i, encara més, un gran repte de gestió emocional i relacional dels infants i joves, després de tants mesos de confinament i sense escola.

I des de 7 i TRIA no ens hem aturat!

mans 4

Aquest temps de confinament ha estat un temps de reflexió, d’organitzar-nos i trobar la manera de retrobar-nos, sempre garantint la  seguretat de tots i totes.

Ens hem preparat per tal d’aconseguir que els infants i equips puguem estar junts de nou al menjador escolar, compartint aquells instants que tant gaudíem. Ho farem d’una manera diferent, amb totes les mesures d’higiene i seguretat, però ho farem.

Perquè la vida continua i perquè hem triat no tenir por. Hem triat tenir cura, ser responsables, i malgrat la preocupació i la incertesa, ens hem reinventat per estar junts i segurs.

  • Als menjadors de 7 i TRIA el personal estarà proveït dels equips necessaris de protecció, d’higiene i seguretat.
  • Hem canviat els protocols d’actuació: les entrades i sortides seran espaiades i relaxades.
  • Hem adaptat les ràtios i les instal·lacions: farem grups de convivència, hem doblat espais i hem organitzat els espais garantint sempre la distància de seguretat.
  • S’ha format al nostre personal per tal de poder donar un servei ajustat a aquesta nova situació.
  • A més, hem adaptat tots i cada un dels nostres moviments perquè el personal pedagògic, el de cuina i sobretot els infants, estiguin segurs a l’escola. Aprenent, jugant, gaudint i creixent.

Entenem que totes aquestes mesures d’higiene i distanciament físic implicaran un canvi en les dinàmiques de relació que fins ara eren habituals en el menjador escolar i, aquestes noves formes de relació, tindran efecte en la vivència en els infants i joves.

Aquests nous hàbits higiènics i de relació en el menjador requeriran una gran capacitat d’adaptació. Caldrà crear i gestionar alternatives a les dificultats que vagin apareixent i necessitaran un gran acompanyament. Des de 7 i TRIA acompanyarem als infants i joves per facilitar-los seguretat i benestar, per seguir afavorint els seus processos d’aprenentatge i de creixement personal en aquest nou curs que iniciem i en aquesta “nova normalitat”.

Obrim un curs especial, diferent, ple d’oportunitats i moments per créixer tots plegats. Davant l’excepcionalitat de la situació que hem patit, tenim un camí nou per començar i, des de 7 i TRIA, apostem pel lleure per recuperar el benestar emocional dels infants.

El lleure ens obre la possibilitat de generar noves relacions, recuperar sensacions perdudes, crear vincles, donar un suport proper i acompanyar els infants i joves que han vist trencada la seva normalitat educativa i vital.

Tornarem a gaudir del menjador escolar i d’una alimentació saludable en un entorn segur:

Amb l’empoderament i conscienciació dels infants i joves, pel que fa a les mesures d’higiene i seguretat, per tal d’incorporar-les i fer-se-les seves també en l’espai i el temps de migdia.

I naturalment, amb la col·laboració dels centres i les famílies, vetllarem per fer del menjador l’espai de convivència i d’aprenentatge de sempre. 

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *