Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

Una visió sistèmica al menjador escolar

Formem des d’una mirada més amplia

 

Una mirada que ens permet mirar el nen des de tota la seva globalitat.

 

Una mirada on entenem el monitor de menjador com a part del sistema educatiu on tots els agents implicats tenim un vincle de corresponsabilitat amb l’únic objectiu d’educar.

 

Des de 7 i TRIA, hem iniciat el curs amb moltes ganes de donar aquesta nova mirada, una visió sistèmica al menjador escolar, i per això treballem per transmetre-la.

 

Per poder-ho fer, treballem conjuntament amb la Laura Cortés Martín, mestre i pedagoga sistèmica.

 

El passat mes de setembre va compartir amb els monitors i mestres d’una escola del Baix Llobregat una xerrada formativa sobre la resolució de conflictes dins d’aquesta visió sistèmica, en relació amb els companys, infants i famílies.

 

Una nova mirada que ens permeti identificar i actuar sobre els possibles conflictes des d’un altre lloc, des d’una nova perspectiva, amb l’objectiu de facilitar la tasca educativa.

Taller pedagogia sistèmica

 

Avui ens hem assegut amb la Laura, perquè ens expliqui des de la seva visió de formadora com ho va viure i què va percebre.

 

 

Poder dur a terme una formació amb aquesta mirada, on van participar monitors i mestres junt, té un valor sistèmic que cal destacar com a empresa i com a escola.

 

 

Va ser un matí ple de dinàmiques, anècdotes personals i casos pràctics que van donar lloc a grans, profundes i intenses reflexions.

 

La disponibilitat dels assistents, les intervencions, aportacions i sobretot la curiositat per tot el que s’estava explicant va fer que la xerrada s’allargués una hora més del que s’havia previst.

 

Per últim ens desitja, us desitja que totes aquestes aportacions puguin ajudar a col•laborar en el benestar del vostre dia a dia!

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *