Amb l’arribada del fred des de 7 i TRIA us volem compartir una deliciosa recepta molt beneficiosa per la nostra salut, especialment aquest any que ens hem de cuidar molt i molt!
Us presentem la beguda o llet daurada.
Aquesta beguda és especialment gustosa gràcies a la gran varietat d’espècies que conté. És reconfortant i molt beneficiosa pel nostre cos, ja que diuen que és antiinflamatòria i antidepressiva. Ens ajudarà a millorar les defenses i ens alegrarà l’ànima!
A més, la recepta original d’aquesta beguda és apte per a persones veganes! Tot i això us proposarem alguna variació per a tots els gustos.
Comencem!
Temps de preparació: 5 minuts
Racions: 2
Què necessitem?
• 0,5 litres de beguda vegetal sense sucre (ametlles, soia, civada, etc.). Si ho preferiu es pot fer amb llet de vaca
• 2 cullerades del xarop o melassa que més t’agradi per endolcir (xarop d’auró, d’atzavara, melassa d’arròs, etc.)
• 1 culleradeta de cúrcuma en pols
• 1/2 culleradeta de canyella en pols.
Com ho fem?
Posarem tots els ingredients en un cassó i remourem fins que s’integrin bé.
Ho cuinarem a foc alegre sense que arribi a bullir durant uns cinc minuts. Cal remoure de tant en tant.
I ja ho tindríem!
Es pot servir al moment o, si voleu, també es pot guardar a la nevera en un pot hermètic durant 3 o 4 dies.
La beguda daurada és una recepta perfecta per qualsevol hora del dia: per gaudir de bon matí, abans o despès d’esmorzar, per berenar, com a ressopó o quan vingui de gust!
Bon profit i cuidem-nos molt!!!