La tasca de 7 i Tria en l’àmbit de l’alimentació ha estat reconeguda amb un dels premis INNOVANTA. L’empresa ha guanyat el premi en la categoria de Millor ús de la línia freda. Aquests premis són lliurats per l’associació ANTA, que agrupa professionals i empreses dels sectors de l’hostaleria, la restauració i el càtering i promou, sense ànim de lucre, el desenvolupament tecnològic en l’àmbit de l’alimentació col·lectiva. Des de 7 i Tria veiem reconeguda la feina que fem i que fusiona la nostra visió educativa dels menjadors, on som pioners en la implantació de formació específica per als monitors responsables del desenvolupament d’aquest servei, amb les necessitats d’aquells centres que no disposen de cuines per elaborar els menús escolars. La implantació de la línia freda en aquest tipus de centres ens ha permès superar aquest repte mantenint, alhora, el nostre compromís de transversalitat entre la pedagogia i la cuina.
Tercera edició
Aquesta ha estat la tercera edició d’uns premis que guardonen les empreses i els professionals destacats dels dos darrers anys per la seva contribució en tasques d’innovació i desenvolupament tecnològic del sector de l’hostaleria i, específicament, en l’àmbit de la producció i elaboració d’aliments.