Avui us deixem la recepta d’una deliciosa pizza amb vegetals per fer en família.
Ingredients per a 4 persones:
• Massa fresca (2)
• Salsa:
• 1 llauna de tomàquets sencers
• 1 ceba
• 1 dent d’all
• 1 terròs de sucre
• sal
• oli d’oliva
• orenga
• alfàbrega fresca ( 3 o 4 fulles)
• Farciment:
• 1 ceba dolça
• 1 pebrot verd
• 1 pebrot vermell
• 1 carbassó petit
• Olives verdes i negres
• 200 gr de mozzarella
• sal
• Alfàbrega i orenga
• Procediment:
Salsa de tomàquet: Trinxar la ceba i saltejar-la amb una mica d’oli. Afegir-hi l’all sencer i sense pell, el tomàquet, el sucre i la sal. 20-25 minuts de cocció a foc lent i triturar.
Col•locar la massa en una safata de forn prèviament pinzellada amb oli. Untar la massa amb la salsa de tomàquet.
Farciment: Picar el carbassó, la ceba, el pebrot verd i el vermell i posar-los damunt de la massa estesa. Condimentar amb orenga, alfàbrega i mozzarella i enfornar a 220ºC durant 20 minuts.
Servir immediatament.
Bon profit!
Marcel Urteaga Buzzi
One thought on “Pizza amb vegetals: una recepta per fer en família”
Uhmmm! Quina pinta!!! Ha de ser boníssima!!.
Ja tinc ganes de provar de fer-la.
Gràcies!