Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

Activitats de lleure per vacances

Les vacances són un temps privilegiat per viure noves experiències participant en activitats de lleure. Acabades ja les tasques escolars, l’infant o jove té per endavant un llarg període on tindrà l’oportunitat de relacionar-se amb altres persones de la seva edat, desenvolupant la seva creativitat i imaginació, aprenent i, sobretot, esplaiant-se i divertint-se en una experiència diferent i extraordinària, com poden ser les colònies o els casals d’estiu.

Casals d’estiu

casal d'estiu de 7 i TRIA

Els casals d’estiu poden ser de matí, de matí i tarda o de tot el dia que inclouen el dinar.

 

Aquestes activitats segueixen una estructura setmanal comuna, establint una programació diària d’activitats lúdiques amb el principal objectiu que el participant s’ho passi d’allò més bé.

Colònies d’estiu

colònies d'estiu de 7 i TRIALes colònies d’estiu són un bon recurs per a l’aprenentatge de nous continguts, valors i maneres de fer. Donen la possibilitat d’adquirir nous coneixements, de manera lúdica, en un temps i un espai diferent dels quotidians. Alhora, els participants tenen l’oportunitat de conviure de forma diferent amb els companys, de tenir vivències en un entorn natural amb una dinàmica que ajuda a reforçar l’autonomia de cadascú.

 

Els participants estan fora de casa durant uns dies en un entorn amb moltes possibilitats i d’un horari molt ampli, no hi poden faltar els jocs de nit, els grans jocs, els jocs de pistes, les descobertes de la natura, els tallers, l’esport, les vetllades, les gimcanes …,

Per què les activitats de lleure per vacances?

En definitiva amb les activitats de vacances pretenem:

  • Viure el temps de vacances de forma divertida i creativa
  • Descobrir noves possibilitats d’aprendre a través d’un centre d’interès i de les activitats lúdiques
  • Potenciar les relacions interpersonals fora del temps escolar
  • Posar en contacte l’entorn quotidià i el medi natural amb l’ infant i jove

 

Amb aquesta intencionalitat hem treballat i programat la nostra oferta d’activitats per aquest estiu 2015 i us animem a participar-hi.

 

Si sou un AMPA o una escola i esteu interessats en conèixer millor la nostra proposta educativa d’activitats de lleure per vacances per aquest estiu 2015, contacteu amb nosaltres.

 

També podeu conèixer de primera mà com han sigut algunes de les nostres activitats de vacances d’estius passats:

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *