In-form@’t 2018: les nostres jornades formatives

Des de 7 i TRIA apostem per la formació contínua dels nostres treballadors. Una formació que afavoreixi la promoció personal i professional, la presa de decisions i la solució de problemes. Creiem que aquesta formació és bàsica per millorar individualment i també conjuntament, com a equips i com a empresa.

Per això cada any, treballem per oferir noves propostes a les les jornades Inform@’t, un conjunt de formacions adreçades a tots els treballadors, que s’ajusten a les necessitats dels diferents llocs de treball, tant els equips pedagògics com els de cuina.

Les propostes formatives de les Jornades Inform@t tenen tres elements principals:

  • Contingut interessant per millorar la nostra intervenció en el dia a dia
  • Dinàmiques vivencials
  • Diversió

Per aquest any hem preparat tres temàtiques, que seran impartides per formadors experts amb molta experiència en el món del lleure i l’hostaleria:

  • Vols conèixer les teves capacitats i com aplicar-les en el teu dia a dia?
  • Vols descobrir la teva consciencia a través del mindfulness aplicat a la teva feina i a nivell personal?
  • Vols perfeccionar les teves tècniques culinàries?

Jornades Inform@t 7 i TRIA

Les formacions es duran a terme en 5 dissabtes, cada sessió en una zona diferent (Osona, Maresme, Barcelona, Baix Llobregat i Baix Penedès). D’aquesta manera ens acostem als territoris i facilitem la participació i la relació dels treballadors.

 

 “Quant més fem, més podem fer”. William Hazlitt.

Similar posts

No s'han trobat comentaris

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Arxiu mensual