II Concurs Felicita el Nadal amb 7 i TRIA

#Nadal 7itria

nadal7itriaII Concurs de selfies #Nadal7itria

El nostre objectiu és engalanar les xarxes socials de colors i abordar una nova perspectiva sobre l’aplicació lúdica de les tecnologies.

Et convidem a potenciar la teva creativitat tot realitzant “selfies” amb motius nadalencs amb la teva família, amics, companys de feina

Ensenya’ns la teva originalitat i podràs guanyar, a més de ser la imatge de la postal de Nadal que 7 i TRIA, envii a tots els treballadors, famílies, proveïdors i clients, un divertit joc de taula

 

Qui hi pot participar?

Hi pot participar tothom, tot comptant que per a fer-ho en aquesta promoció hauran de publicar voluntàriament les fotografies amb imatges d’una o vàries persones. Els participants seran els únics i directament responsables dels seus drets d’imatge i de la seva explotació. En el cas de menors d’edat seran els pares/tutors qui ostentin la guarda legal.

Els participants hi podran enviar totes les fotografies que desitgin i hauran de ser legítims titulars dels drets de la publicació.

 

Com participar

Les fotografies s’han de presentar:

  • des de Twitter, compartint la foto i penjar-la en el text del tweet #Nadal7itria
  • des de Facebook, compartint la foto i penjar-la en el text del facebook #Nadal7itria

Les fotografies rebudes es mostraran al blog de 7 i TRIA i es compartiran als perfils de Twitter i Facebook.

Aclariment: les imatges s’han de compartir públicament (configuració de privacitat de Facebook), per tal que les puguem veure.

Data límit de publicació d’imatges

16 de desembre de 2015

El resultat es farà públic a través de les xarxes socials el dia 18 de desembre.

 

Jurat

Un jurat format per professionals i experts en educació i fotografia decidirà el guanyador segons la seva creativitat, originalitat i els vots online de les imatges.

El jurat es reserva el dret de revisar les fotografies per tal de garantir que s’acompleixi amb els termes i condicions que es descriuen en aquest document. No s’acceptaran fotografies que siguin contraries a les lleis, a la moral i a l’honor.

Tots els participants que no acompleixin l’establert seran desqualificats. Si alguna de les fotografies enviades pels participants no reuneix els requisits assenyalats en els termes descrits i condicions, podrà ser eliminada, sense l’obligació de comunicar-lo prèviament.

La decisió del jurat serà inapel·lable

Recordeu la felicitació de l’any passat? Aquest Nadal, el de la postal pots ser tu. T’animes?

Marta Ruiz 1

Marta Ruiz 1

Felicita el Nadal amb 7 i TRIA!!

#Nadal7itria

Similar posts

No s'han trobat comentaris

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Arxiu mensual