Formació per a treballadors

Un any més, des del Departament de Formació de 7 i TRIA organitzem Formació Contínua per al curs 2017-2018.

Seguint la nova línia pedagògica en la qual donem protagonisme als agents implicats en el projecte educatiu, creiem en la necessitat d’actualitzar i garantir espais de formació que afavoreixin la participació i relació, compartint experiències que donin lloc a nous aprenentatges generant  un clima on l’afecte i l’emoció siguin claus.

Formar és una tasca complexa en què intervenen diferents factors. Per aquest motiu, la vostra participació i implicació en aquestes formacions és clau en el  procés de creixement individual, grupal i de l’entorn alhora que propicia el desenvolupament de noves habilitats i potencia la creativitat i la innovació.

En aquest moment estem treballant en donar forma a aquesta proposta formativa  on es combina la part teòrica amb la part pràctica. Properament contactarem amb vosaltres per presentar-la.

Us animem a participar-hi!

Formaicó 7 i TRIA

No s'han trobat comentaris

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Arxiu mensual