La Comunitat Valenciana va regular fa dos anys els menjadors escolars deixant ben clar el seu caràcter educatiu

La Generalitat Valenciana, que va regular el servei de menjadors escolars, és clar al definir el seu paper educatiu en una ordre publicada el mes de maig del 2010. Aquesta ordre esdevé  un argument més que avala las postura del sector en considerar que aquesta activitat està exempta de l’IVA.

Entre molts altres aspectes, diu literament que “el menjador escolar també presenta avantatges per a facilitar l’accés a una educació de qualitat a l’alumnat amb necessitats específiques de suport educatiu. Es tracta de complir el mandat de l’article 27 de la Constitució Espanyola que prescriu que l’ensenyança bàsica és obligatòria i gratuïta, per la qual cosa les administracions no sols han de garantir el servici públic educatiu als alumnes, sinó que també han de remoure els obstacles de qualsevol naturalesa que impedisquen o dificulten l’exercici del dret a l’educació”

També és ben contundent aquesta afirmació: “el servici de menjador escolar s’inserix en l’àmbit educatiu, aspecte que necessàriament ha de ser tingut en compte, per a ser aprofitat i potenciat. El temps que l’alumnat passa en el centre educatiu com a usuari d’este servici ha de redundar en benefici seu i en el de les seues famílies”.

Si voleu podeu llegir el document sencer: VALENCIA

No s'han trobat comentaris

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Arxiu mensual