Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

Joc de taula: Ikonikus

Ja deveu saber que a 7 i TRIA creiem fermament amb el joc com a eina socioeducativa i aquest té un paper ben important en tots els nostres projectes educatius, ja sigui al menjador escolar o en activitats de vacances.

És per això que ens agrada descobrir sempre nous jocs i compartir-los amb vosaltres. Avui us proposem un joc de taula, Ikonikus. Un joc que encaixa perfectament amb el nostre projecte de curs, EMOVERE, amb el què, entre tots, volem parlar d’emocions al menjador escolar.

Ikonikus

Jugar amb les emocions mai ha estat tant fàcil

“Com et sents quan et valoren negativament? I quan perd el teu equip? I quan et regalen allò que tanta il·lusió et feia?”

Totes aquestes preguntes i més, totes les emocions que puguis expressar, surten a la llum en aquest joc de cartes, un senzill i alhora entretingut joc de taula que ens permet visualitzar aquelles emocions que ens envolten i ens donen forma.

Les cartes d’Ikonikus només contenen símbols, sense paraules. Les seves interpretacions poden ser molt diverses, tot depèn del context i del punt de vista de cadascú.

Joc de taula: Ikonikus

I és amb aquestes cartes, amb aquests símbols, amb els que hem de donar resposta a les preguntes dels nostres companys.

Un joc d’emocions per a tota la família que ens ajuda a empatitzar i posar-nos en el lloc de l’altre per tal d’entendre com som i com sentim.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *