Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

Quitria, una nova proposta de Quiràlia i 7 i TRIA

logo_quitria

Amigues i amics,

Estem molt contents de presentar-vos el naixement de QuiTria, una nova proposta d’oci sorgida del treball conjunt i la unió d’esforços, energies i idees per part de la divisió d’alimentació de 7 i TRIA i de la Companyia de Joc Quiràlia.

Quitria es basa en la combinació de dos conceptes clau: el menjar i el joc. A partir d’allò que forma l’essència de les dues empreses, el servei de càtering en el cas de 7 i TRIA i la dinamització de muntatges lúdics en el cas de Quiràlia, hem volgut crear una nova proposta dirigida a particulars, grups d’amics, col·lectivitats i entitats i a tothom qui ho desitgi.

Però a hores d’ara, molts i moltes de vosaltres us preguntareu què em pot oferir QuiTria?

D’entrada, si sou una entitat, grup d’amigues i amics, col·lectivitat, etc. i voleu celebrar qualsevol tipus d’esdeveniment (festa temàtica, casament, trobada, festa major, diada esportiva, etc.) des de QuiTria us oferim el pack clàssic de menjar i joc. Aquest pack està format per un servei de càtering clàssic i popular (fideuada, arrossada, carns a la brasa, etc.) acompanyat per un espai de jocs gegants que farà  d’entreteniment tant per a petits com per a grans. Una oportunitat única de tenir el teu àpat i l’espectacle d’entreteniment sense haver-te de preocupar de res.

També, per a particulars oferim diverses propostes d’oci alternatiu idònies per a fer a casa vostra o en qualsevol lloc que desitgeu. Així doncs, per als més menuts us oferim l’Avui Jugo a Casa, una caixa plena de sorpreses (jocs, maquillatge, inflable, titelles, etc.) on trobareu tot allò necessari per celebrar la vostra festa d’aniversari. Si sou més grans, no us preocupeu, us oferim la Gin-Box, una caixa temàtica per tal que gaudiu en parella o en grup d’un excel·lent tast de gintònics.

Finalment, per als amants de les noves propostes d’oci, QuItria us ofereix tot un seguit d’activitats temàtiques totes elles tenint com a eix conductor la gastronomia i el joc.

Ara que ja sou coneixedors de QuiTria només cal que recordeu que si celebreu qualsevol tipus d’esdeveniment on necessiteu “menjar i joc” nosaltres tenim la solució. Així que no dubteu a demanar-nos més informació dels nostres serveis posant-vos en contacte amb nosaltres a:

7 i TRIA, SA                                                                   QUIRÀLIA, SL

C. Ctra. de Barcelona, 82                                          C. Rocaprevera, 10

08740 SANT ANDREU DE LA BARCA                     08560 MANLLEU

Tel. 93 682 10 43                                                         Tel. 93 851 48 55

Mail. info@quitria.cat                                                   Mail. info@quitria.cat

 

I recordeu, amigues i amics, Quitria ja és aquí i neix per créixer amb vosaltres.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *