#Nadal 7itria

I Concurs de selfies #Nadal7itria

El nostre objectiu és engalanar les xarxes socials de colors i abordar una nova perspectiva sobre l’aplicació lúdica de les tecnologies.

Et convidem a potenciar la teva creativitat tot realitzant “selfies” amb motius nadalencs amb la teva família, amics, companys de feina

Ensenya’ns la teva originalitat i podràs guanyar un “avui jugo a casa”: una caixa plena de sorpreses, jocs, maquillatge, inflable, titelles…

Concurs Nadal 7 i TRIA

Qui hi pot participar?

Hi pot participar tothom, tot comptant que per a fer-ho en aquesta promoció hauran de publicar voluntàriament les fotografies amb imatges d’una o vàries persones. Els participants seran els únics i directament responsables dels seus drets d’imatge i de la seva explotació. En el cas de menors d’edat seran els pares/tutors qui ostentin la guarda legal.

Els participants hi podran enviar totes les fotografies que desitgin i hauran de ser legítims titulars dels drets de la publicació.

 

Com participar

Les fotografies s’han de presentar:

  • des de Twitter, compartint la foto i penjar-la en el text del tweet #Nadal7itria
  • des de Facebook, compartint la foto i penjar-la en el text del facebook #Nadal7itria

Les fotografies rebudes es mostraran al blog de 7 i TRIA i es compartiran als perfils de Twitter i Facebook.

Aclariment: les imatges s’han de compartir públicament (configuració de privacitat de Facebook), per tal que les puguem veure.

Data límit de publicació d’imatges

17 de desembre de 2014

El resultat es farà públic a través de les xarxes socials el dia 19 de desembre.

 

Jurat

Un jurat format per professionals i experts en educació i fotografia decidirà el guanyador segons la seva creativitat, originalitat i els vots online de les imatges.

El jurat es reserva el dret de revisar les fotografies per tal de garantir que s’acompleixi amb els termes i condicions que es descriuen en aquest document. No s’acceptaran fotografies que siguin contraries a les lleis, a la moral i a l’honor.

Tots els participants que no acompleixin l’establert seran desqualificats. Si alguna de les fotografies enviades pels participants no reuneix els requisits assenyalats en els termes descrits i condicions, podrà ser eliminada, sense l’obligació de comunicar-lo prèviament.

La decisió del jurat serà inapel·lable.

 

El premi: avui jugo a casa

Una caixa plena de sorpreses, jocs, maquillatge, inflable, titelles… Una experiència de joc per un dia de diversió.

 

Aclariment: l’experiència “avui jugo a casa“, consisteix en un dia d’ús d’aquesta caixa.

Premi: la caixa avui jugo a casa

Avui jugo a casa: la caixa oberta