Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

Càtering per les festes de Nadal

Ja tenim les festes de Nadal a tocar i en pocs dies s’encendran els llums dels carrers i es guarniran els aparadors; al cap de poc, decorarem les cases i començarem a respirar l’ambient nadalenc.

Càtering NadalSón dies de molta feina, de molta activitat i a la vegada també són dies que volem compartir amb la gent que estimem, amb la gent que compartim el dia a dia i és per tot això que moltes vegades un suport extern ens podria anar molt bé.

 

No us ha passat allò de “quina il•lusió que em fa la trobada a casa amb tota la família” però….“quina feinada que ens espera” o “gairebé no he pogut estar per ningú pendent de la cuina, els plats i tot plegat”.

 

És per tot això que, us volem oferir càterings, que us podrien ser d’utilitat per ajudar-vos a organitzar les vostres trobades familiars o amb amics, amb una gamma de serveis i preus aptes per a totes les butxaques i totes les necessitats.

Tenim càterings per Nadal, per a festes corporatives i per a festes particulars, oferim ambientacions de diverses temàtiques i també podem organitzar Finger Food (aperitius), brunch, coffee break, tast de vins, de gin tònic, de cerveses, de xocolates,…

Catering NadalCàtering Nadal

A més, oferim serveis complementaris com lloguer d’espais diversos, ambientacions i decoracions, jocs, animacions amb música, ball, actuacions diverses…

Quedem a la vostra disposició per ajudar-vos en tot allò que calgui.

 

Per mes informació, contacteu amb nosaltres a través del correu info@7itria.cat

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *