Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

10 anys de revista, 10 anys d’un temps de migdia educatiu

La setmana passada us informàvem que ja tenim la revista d’aquest trimestre!!! I estem molt contents d’arrencar aquest curs ensenyant-vos novament aquesta eina de comunicació entre famílies, empresa, escola i infants.

Però és que la revista de menjadors escolars de 7 i TRIA també es fa gran!! Perquè just aquest mes de setembre fa 10 anys. I per celebrar-ho, avui us deixem aquest article, del primer número de la revista, del setembre de 2006. Un article que ja té 10 anys, però amb un contingut que segueix vigent el 2016.

 

Menjador escolar: un temps de migdia educatiu

Menjador escolar i equilibri nutricionalComença el nou curs escolar i, amb ell, l’oferta de menjador a les escoles. Quedar-se a dinar a l’escola, no és trobar-se un plat a taula i sortir a jugar al pati, sinó que continuem apostant per un temps de migdia educatiu.

Destapem un altre setembre i, de nou, comença un curs per a tots. Deixem enrere un temps de sol i de vacances i posem fil a l’agulla. Inaugurem un nou curs i a les escoles es tornen a obrir les portes de bat a bat. Els passadissos i les aules recuperen el brogit dels nens i les nenes que arriben escampant la seva veu per a tots els racons.

Al menjador s’hi sent remor de taules i cadires i a la cuina s’hi torna a sentir olor.

Menjador escolar espai educatiuArriba el moment de recuperar les nostres responsabilitats i d’estar a punt de tornar a parar taula. És el moment de retrobar-nos i de preparar tota la nostra tasca amb les novetats que ens aporta el nou curs. El nostre projecte continua apostant per un temps de migdia educatiu. No només es satisfan les necessitats biològiques dels nens i les nenes d’alimentar-se, descansar i refer les forces, sinó que és també un moment de convivència i de lleure, de cooperació i de respecte i d’atenció a la diversitat. La clau de tot és tenir clar els nostres objectius, educar per uns valors i uns hàbits i plantejar amb tot l’equip que hi treballa l’acurada organització.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *