Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

Aquest estiu Servim-nos com a casa

Ja fa temps que us parlem d’aquest projecte del què estem tant contents, Servim-nos com a casa. Una de les idees principals d’aquest projecte és que els nens i nenes dels menjadors escolars se sentin com si estiguessin a casa: menjar en plats, servir-se més o menys quantitat en funció del gust o la gana de cadascú, etc.

Però algun dels nens que han participat en aquest projecte ens ha dit: “Però si a casa no mengem així!! Ho hauré de proposar

Servimn-nos

Doncs ara que els nens i les nenes estan de vacances i que molts dels pare si mares tindran dies per dinar i sopar amb calma amb els nens, us fem una proposta: què us sembla acompanyar-nos en aquest projecte durant les vacances?

Es tracta de:

  • Pensem-hi: Com són els nostres àpats familiars? Qui els decideix? Qui els prepara? Qui els serveix? Què agrada o què motiva més a menjar a cada persona de la família?
  • I si… ens proposem algun canvi? Per exemple: que els nens participin en la decisió de què menjar, en la compra, en la preparació dels àpats, etc.
  • Pensem-hi una altra vegada. Hi ha hagut canvis? Quins? Ens ha sorprès alguna cosa? Quines propostes ens han fet els nens?
  • I no us oblideu. Deixeu que serveixin ells els plats (cada dia algú diferent).

A la tornada de vacances ens encantarà saber com ha anat, compartir amb vosaltres l’experiència, que ens expliqueu (pares, mares, nens i nenes) què heu canviat, si us han agradat els canvis, el que us hagi sorprès més, ….

 Ens animem a servir-nos com a casa durant les vacances?

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *