Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

DIARI DE COLÒNIES 7 I 8 DE JULIOL

HOLA !!!! I ADEU!!!!! FINS MOLT AVIAT. FINS SEMPRE. FINS ARA!!!
Aquest serà un matí de recollida. Motxilles, sabates perdudes sense parella, milers de mitjons sense amo, calcetes i calçotets, sabons i sabonets, gorres, vaja de tot. El mercat de colònies el darrer dia és GRAN MOLT GRAN. Portem dos dies fent subhasta i avui encara apareix roba i apareixerà fins que marxem.
Les finestres de les habitacions són un estenedor de tovalloles multicolors.
Ahir vam començar el dia molt amorosos. El joc d’amor a primera vista convertit en gimcana ens esperava. Després d’una endreça general de tot plegat vam començar el joc d’una manera molt peculiar, per saber-ho pregunteu als vostres fills que van haver de fer amb mitja síndria!!!!
Entre petons, Nutella, poemes, xuxes, massatges i carícies arribem al final del joc amb un HOLI multicolor. Ràpid a dinar. Amanida i canalons. Gelat de postres i tarda de tallers varis de cuina, de pedres fosforescents, de representacions, decoracions i animació del sopar de gal·la.
Piscina per fer passar la calor del migdia i berenar.
Tot a punt pel sopar de gal·la. parelles triades, emocions a flor de pell.
La darrera bústia, els darrers missatges d’amor i el petit príncep que ens apareix.!!!!
Finalment li podem donar un rellotge de sol perquè el seu sol sàpiga quan s’ha de pondre, un sistema per fer erupcionar els seus volcans i unes llavors de baobabs. La rosa es va alliberar i ens va aparèixer ballant amb ell, bonica, bonica. Esplèndida!!!
I ara un moment que anem a fer la darrera llevada. Música dels pets, de laxs and busto i una cançó d’aniversari per una noieta que fa 7 anys!!!!
Tots ja estan amunt… i moooolt adormits. Ja cal que els hi prepareu un bon dinar i un bon llit. Dormiran, bé, dormirem, dos dies seguits.
La nit de gal·la va estar farcida d’emotivitat. Molts estaven tovets, vam regalimar llàgrimes i molts somriures. Complicitats es barrejaven amb una tristesa que només coneixem els que veiem com s’acaben les colònies i tornem a la rutina després d’uns dies irrepetibles. És així. El que passa a colònies només passa a colònies i allà queda, a colònies, en un petit racó del cor que tenim reservat per elles.
Gràcies per ser tan genials i per fer-nos veure el món des dels vostres ulls. Sense vosaltres l’estiu no seria el mateix
Us estimem fills de l’estiu!!!

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *