DIARI DE COLÒNIES 7 I 8 DE JULIOL

HOLA !!!! I ADEU!!!!! FINS MOLT AVIAT. FINS SEMPRE. FINS ARA!!!
Aquest serà un matí de recollida. Motxilles, sabates perdudes sense parella, milers de mitjons sense amo, calcetes i calçotets, sabons i sabonets, gorres, vaja de tot. El mercat de colònies el darrer dia és GRAN MOLT GRAN. Portem dos dies fent subhasta i avui encara apareix roba i apareixerà fins que marxem.
Les finestres de les habitacions són un estenedor de tovalloles multicolors.
Ahir vam començar el dia molt amorosos. El joc d’amor a primera vista convertit en gimcana ens esperava. Després d’una endreça general de tot plegat vam començar el joc d’una manera molt peculiar, per saber-ho pregunteu als vostres fills que van haver de fer amb mitja síndria!!!!
Entre petons, Nutella, poemes, xuxes, massatges i carícies arribem al final del joc amb un HOLI multicolor. Ràpid a dinar. Amanida i canalons. Gelat de postres i tarda de tallers varis de cuina, de pedres fosforescents, de representacions, decoracions i animació del sopar de gal·la.
Piscina per fer passar la calor del migdia i berenar.
Tot a punt pel sopar de gal·la. parelles triades, emocions a flor de pell.
La darrera bústia, els darrers missatges d’amor i el petit príncep que ens apareix.!!!!
Finalment li podem donar un rellotge de sol perquè el seu sol sàpiga quan s’ha de pondre, un sistema per fer erupcionar els seus volcans i unes llavors de baobabs. La rosa es va alliberar i ens va aparèixer ballant amb ell, bonica, bonica. Esplèndida!!!
I ara un moment que anem a fer la darrera llevada. Música dels pets, de laxs and busto i una cançó d’aniversari per una noieta que fa 7 anys!!!!
Tots ja estan amunt… i moooolt adormits. Ja cal que els hi prepareu un bon dinar i un bon llit. Dormiran, bé, dormirem, dos dies seguits.
La nit de gal·la va estar farcida d’emotivitat. Molts estaven tovets, vam regalimar llàgrimes i molts somriures. Complicitats es barrejaven amb una tristesa que només coneixem els que veiem com s’acaben les colònies i tornem a la rutina després d’uns dies irrepetibles. És així. El que passa a colònies només passa a colònies i allà queda, a colònies, en un petit racó del cor que tenim reservat per elles.
Gràcies per ser tan genials i per fer-nos veure el món des dels vostres ulls. Sense vosaltres l’estiu no seria el mateix
Us estimem fills de l’estiu!!!

No s'han trobat comentaris

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Arxiu mensual