Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

DIARI DE COLÒNIES 6 DE JULIOL

BON DIA !!!!!
AIXX QUE AVUI JA FEM EL SOPAR DE GAL.LA i demà CAP A CASA!!!!
Ahir va ser un dia molt rodó tots els grups van fer activitats diferents. Els més petits, Pegasus i C-40 van fer una petita motxilla i van marxar cap a Campelles. Vam descobrir nous búnquers, noves fruites de bosc, nous animalets. Son tots molt valents. Van caminar sense queixa tot el camí xerrant i xerrant. Alguns cantant o explicant historietes. Ja sabeu que el camí fa anar la conversa. Creem nous vincles i la natura ens apropa noves emocions…
A Campelles dinen i juguem fins la tarda. Feliços, xerraires i molt contents. De baixada una bona banyada a la piscina i a preparar el CINEMA A LA FRESCA
Els Kassiopea i Forats Negres han passat una molt bona nit a Pla de Prat. No han tingut fred i han dormit fins que el sol els ha fet llevar. Esmorzen tranquils i es preparen per la llarga tornada. Ha estat un bivac que no oblidaran fàcilment.
Els nois i noies de Aquila han passat una bona nit també al prat fins a quarts de 7 del matí que han arribat amb ganes de dutxa calenta!!!
Els Kassiopea i Forats Negres arriben amb moltes ganes de piscina i tranquil·litat i això fan fins després de berenar. Els Aquila han estat fent el joc dels jeroglífics tot el matí i després dels racons ens pasem a fer jocs, danses i visites a buscar pedres al riu.
Aquest riu dona molt de joc i a ells els agrada moltíssim. Hem collit una pedra per decorar-la i endur-nos-la a casa com a record.
Arriba el vespre i esperat cinema a la fresca. La pel·lícula més votada és VIANA. Crispetes per acompanyar un cinema molt bonic i il.luminats per un magnific clar de lluna. Un bon grup s’adorm només començar la pel.licula. alguns en acabar pugen a les habitacions. D’altres faran bivac.
Son quasi les 8, i ja fa una estona que la colònia es belluga. Es el que tenen els bivacs. Matinen molt i passaran el dia un pel més cansats que els que han dormit al llit, però el record d’una nit dormint ben apretadets amb els amics, s’ho val.
Fins demà. Avui dia de tancament i celebració!!!!!!!!!!!!!!!

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *