Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

DIARI DE COLÒNIES 5 DE JULIOL

MOLT BON DIA…

Heu fet mai bivac amb els vostres fills? Heu estat mai estirats a un prat sota una nit estelada, de lluna plena, amb un bon sac i una bona màrfega, xerrant fluixet? Si no és així ho hauríeu de fer, i no trigueu. Fa unes nits d’estiu precioses i Catalunya ens ofereix racons excepcionals per fer-ho. Ahir si més no l’eufòria de la nit de bivac, era a les seves cares, als seus crits, als seus cant, als seus somriures.
Ens llevem ja lentament però de nou engrescats amb tots els monitors disfressats de personatges del Rey Leon. Els dies pesen i la calor apreta. Avui marxem d’excursió els més grans, Aquilas, Kassiopea i Forats Negres.
Aquilas (5è) farà un recorregut diferent ja que baixaran a fer bivac a un prat per sobre de la casa. Hem pensat que si tenien fred seria millor ser a prop de la casa per tornar amb un salt.
La resta, Kassiopea i Forats Negres, s’enfilen al Pla de Prat, un lloc preciós sobre Campelles.
Els més petits Pegasus i C-40 han fet matí d’activitats a la casa. Els Pegasus s’han pintat el cos i han fet jocs a la piscina.
Els C-40 han estat molt enfeinats amb un gran joc dels jeroglífics AMUNT I AVALL de la casa. Han acabat amb una bona capbussada refrescant i un millor dinar de llenties i calamars.
La tarda es prepara tranquil·la. Els més grans han marxat i la colònia és mig buida. Tarda de teatre musical i ràpid cap a fer un sopar sota les estrelles. Xino xano cap al tard, Pegasus i C-40 pugem a uns prats propers amb un bon entrepà de truita de patates i entre jocs i rialles esperem que les estrelles apareixin. La lluna brilla tant! Quasi la tenim plena i impedeix veure masses estels, però el bany de clar de lluna també es molt bonic. A les 12 ja son a la casa per fer una bona recuperació de son.
Els excursionistes han tingut un dia molt actiu. A la 1 del migdia ja dinaven a l’església de Campelles. La pujada ha estat forta. Hi ha un bon desnivell i l’han fet depressa. Només ens hem aturat per collir gerds i cireres de pastor (maduixetes de bosc) i per entrar a nous búnquers que hem descobert pel camí.
Això dels bunquers els encanta. Es un descobriment rera de l’altre i a més tots son diferents.
En acabar de dinar reposen fins les 5 i marxen a fer una tirada de 5 quilometres més fins al Pla de Prats.. El camí és fàcil tot i que també amb desnivell, però no s’han arronsat gens. Arriben molt i molt contents. I el que abans us explicava.
De cop i volta es genera un ambient únic de bivac. AMICS, FOC (vam poder encendre una barbacoa!!!!), NATURA I CLAR DE LLUNA. Una combinació explosiva per fer aflorar totes les emocions del món.
Cremem “nuves” al foc, fem torrades amb allioli, cantem cançons, toquem el timbal, ens estirem amb la màrfega tots junts molt i molt apretadets. Vaja, PERFECTE. Els monitors emocionats i els nanos també.
Els Aquila acaben d’arribar a la colònia. Han passat un vespre fresquet sentint els esquellots de les vaques!! Ara descansen a les habitacions fins l’hora de llevar-se, de nou.
Demà continuem. Ens espera un altre dia ple d’excursions i emocions!!!!

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *