Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

DIARI DEL XALIO. 11 DE JULIOL DE 2013

Ens hem llevat, tard molt tard. Quina tanda més dormilega, la cuinera comença a tenir pujada la mosca al nas!!!!

Abans de començar l’activitat del matí hem vist que potser no calia fer res…… ningú demanava què fer, ningú es molestava, tothom tenia un amic al costat per compartir el joc lliure. Un grapat de nens jugaven un partit improvisat amb en Marc, el nostre monitor més “futbolero”. Altres estaven a l’habitació mirant de posar una mica d’ordre dins el caos mentre xerraven amb els amics. Un altre grup de nens d’edats molt diferents jugaven a les cartes a l’ombra dels arbres, altres eren al porxo acabant els seus atrapasomnis, jugant als jocs de taula o fent el darrer braçalet. Altres senzillament es gronxaven a l’hamaca i gaudien d’una estona de fresqueta matinal. El fet era que tots estaven tranquils i riallers. Tots compartien l’estona lliure en llibertat.

Més tard que de costum hem començat l’activitat del matí. Es tractava d’un joc on cadascú amb un grup de 4 amics es proposaven fer un repte per la resta. Tots havien de passar per tots els reptes. Van sortir totes les especialitats de colònies: dibuix, flexibilitat, intel·ligència,força.

Ja a mig matí tronava i entre trons vam gaudir d’una de les millors piscines de tota la tanda. El cel era fosc i la vall estava preciosa. Vam esperar que plogués i així gaudir d’una sensació única. Banyar-nos amb pluja!

L’arròs a la cassola ens esperava i també un jersei prim per fer passar la fresqueta del moment.

Després de dinar un moment també de molta calma. Vam agafar màrfegues i sacs i cap al porxo a fer petar la xerrada mentre sentíem com la pluja queia. Corredisses i riures. Ulls mig tancats en una desitjada migdiada quasi impossible!

Sense mandra i descansats hem començat a construir la fi de les colònies preparant el Sopar de Gal.la. Hem cantat i ballat una cançó que hem preparat per la Disbauxa, fins molt avançada la nit.

Hakuna Matata, que bo es viure al Xalió

Hakuna Matata, dies plens d’il·lusió

Tenim piscina, bosc i camp de futbol

I sota el sol rogent, anem d’excursió.

Hakuna Matata, la Disbauxa és aquí

Nosaltres li cantem, com cada matí

Que som feliços i estem tots molt units

I ara ho celebrem, dient-li així

Hakuma disbauxa……SI!!

 

No pregunteu l’hora  que hem anat a dormir perquè a colònies, no hi ha rellotge……

Ara encara dormen la majoria. Avui tenim xocolata desfeta per fer-nos més dolç el comiat.

Fins molt aviat família!

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *