Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

Colònies a la Rectoria. Dilluns 28. La Ginesta ha arribat!

Son les 8:30h del matí i ja han arribat les colònies! Quins nervis i quines ganes teníem. Hem carregat la motxilla a l’autocar i ja ens hem posat en marxa!

Tot i que el camí ha estat una mica llarg, no hem parat de xerrar, cantar i explicar algun acudit i anècdota. Hem arribat a La Rectoria de la Selva a les 11:30h i ens hem instal·lat per tenir-ho tot a punt per a tota la setmana.

Hem pogut explorar tots els voltants de la casa i hem estat jugant amb el nostre grup. Han sortit jocs com ordenar-nos alfabèticament fent mímica, el/la director/a d’orquestra, les tres Maries, etc.

El temps ens ha acompanyat perquè feia vent i ho hem agraït moltíssim. Gairebé no hem notat la calor!

Un cop teníem la panxa plena hem estat passant una estona molt agradable fent els racons: circ, percussió, braçalets i, fins i tot, cabanes. Les ombres de la casa són ideals per poder fer-los. A continuació, hem seguit jugant per la casa descobrint tots els racons que hi ha.

La tarda ens ha passat volant i ja hem anat a sopar. Després hem tingut una visita molt interessant i màgica. Ha vingut la Ginesta, la trementinaire que ens demanava ajuda! Ens ha dit que vol reunir tots els coneixements de totes les trementinaires expertes perquè cada una s’ha especialitzat en un tema i una trementinaire ha de saber de tot. Ella és l’última que queda i no vol que aquesta professió es perdi. Així que, intentarem fer tot el possible per ajudar-la i reunir aquests coneixements per poder fer l’Akelarre final. Serem capaces de fer-ho?

Quan la Ginesta ens ha dit adéu, hem començat la famosa bústia!!! Avui hem arrencat cantant un parell de cançons, ballant i comentant anècdotes del primer dia de colònies.

Per acabar de finalitzar el dia, hem jugat a un joc de nit per grups amb els nostres lots! Que faríem sense elles!

Això és tot per avui, Déu n’hi do! Anem a dormir per carregar les piles per demà.

Una abraçada.

La Rectoria

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *