Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

Colònies a La Rectoria. Cinema a la fresca.

Quin dia més complert!!
Avui només llevar-nos a primera hora del matí, hem baixat les motxilles (que ja estaven preparades) davant del menjador. Hem esmorzat molt per agafar energia i quan hem acabat ja hem sortit a fer l’excursió! Hem anat sortint per grups amb els nostres monitors i monitores.
El camí ha estat bastant agradable, els arbres ens ajudaven a no tenir tan de sol pel camí! Hem vist de tot. Hem pogut gaudir de la natura en estat pur. Un cop hem arribat al final, alguns s’han canviat i han anat cap al riu a fer-se un bany, alguns altres estaven tan cansats que s’han estirat a l’esplanada directament per descansar de tot l’esforç que han fet.
Al dinar a l’aire lliure ha estat tot un èxit. Un dinar de pícnic després de caminar tant sempre va bé perquè s’ho acaben tot.
Després de dinar, els més petits han començat a fer el camí de tornada. Elles tornen cap a casa. Els més grans han fet una estona d’esbarjo i de racons i, després, han fet un joc per equips on havien de treballar en equip i cooperar. Havien de pensar i parlar diferents estratègies per aconseguir l’objectiu final.
Els petits quan han arribat a la casa han anat directes a la dutxa. Que bé dutxar-nos després de tot el dia! Hem sortit molt frescos i nets!! Els ha anat genial!
Per sopar, tant els grans com pels petits, hem tingut amanida de pasta!!! De segon, els grans tenien empanadilles i els petits saltxitxes Això ens ha fet recuperar l’energia que ens faltava i poder fer la nit amb la panxa ben plena.
Així que, un cop ja hem sopat, els petits han estat fent el cinema a la fresca amb crispetes. Aquesta setmana han escollit Charlie i la Fàbrica de Xocolata! Com que estem tan cansades, algunes no han aguantat i s’han quedat dormides i altres han estat tant atents que han aguantat fins al final.
Els grans han estat fent una nit d’estrelles a l’aire lliure. Hem aprofitat el vivaç i hem explicat històries sobre les constel·lacions que ens podem trobar.
Ha estat un dia molt cansat i complet però estem molt contentes de tot l’esforç que hem fet i la diversió que hem tingut avui al riu!! Que bé ens ho hem passat!!
Una forta abraçada per tothom.
L’equip de monitoresIMG-20210706-WA0004

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *