Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

Colònies a la Rectoria. La Greta

 

 

IMG-20210707-WA0011

6 JUNY DE 2021
Quin bon dia hem tingut avui!!
Per una banda, els més petits de la casa ens hem aixecat amb música (com cada matí) i ens hem posat el banyador i la roba per embrutar, per què serà? És per la xeringada!!! Sisi, ho heu llegit bé! Hem fet un joc on cada equip tenia la seva bandera blanca i l’objectiu era pintar del teu color la bandera de l’equip contrari! A veure qui l’ha pintat més!
Després, hem començat a tenyir les samarretes blanques! Que emocionant ha estat. Ens agrada molt aquest moment. Cadascú amb la seva samarreta blanca, escollint el color que la vol tintar. Això sí famílies, vigileu amb la primera rentada que destenyeix molt! Us recomanem que la renteu a part!
Per altra banda, els més grans de la casa s’han aixecat a l’aire lliure! Tenen unes vistes molt boniques. Han dormit bastant bé. Només llevar-se, han esmorzat i han començat a caminar! Durant el camí han estat xerrant, cantant i observant tot el que ens proporciona la natura. Han fet un temps rècord! Han arribat molt ràpid a la casa. Han aprofitat per anar a la piscina directament. Estaven rebentats i gairebé no s’aguantaven. Sort que ja hem anat a dinar i hem recuperat les forces.
Després de dinar, els grans han passat per grups per tenyir la seva samarreta i els petits han estat fent racons. Avui ha sortit el racó de circ, de polseres i el de manualitats! Han estat força entretinguts.
Un cop hem berenat el meló i la nectarina, ens han aparegut uns personatges misteriosos! Aquests s’han escampat per l’esplanada i per grups han hagut de buscar-los. Resulta que havíem de superar els reptes que ens deien sense dir res. Els personatges no parlaven, utilitzaven el cos per transmetre’ns el missatge (el repte). Ha estat màgic i bonic.
Durant la bústia, ha vingut la Greta! La trementinaire experta en les cançons i històries. Ens ha dit que avui tenia dos reptes diferents per nosaltres: un de por i l’altre de sensacions i diversió. Cadascú ha pogut escollir el que volia.
Les nits han estat una meravella! Els grans han passat bastanta por i els més petits s’han divertit moltíssim!!
Com que ja és tard, ens hem anat a dormir i han caigut rendits a la primera. En cinc minuts estaven tots dormits. Es nota que ja portem uns dies de colònies i el ritme ens ha canviat!
Records per tothom!

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *