Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

DIARI DEL XALIO. 2 DE Juliol de 2013.

Bona nit famílies,

Aquests nens no en tenen mai prou! Us sona aquesta expressió….???? Doncs us la confirmo.

Avui després d’un Mercat Medieval matiner, una tarda farcida de racons i una excursió amb gimcana inclosa arriben a la casa a les ¼ de 10 de la nit i….????? Anem a jugar a pilota!!

 

Però comencem pel matí que hi ha moltes coses a explicar-vos.

Després d’esmorzar uns boníssims croissants, cereals llet i sucs, tots aquests cavallers i princeses han organitzat ells solets un MERCAT MEDIEVAL. Han muntat per grups de diferents edats el seu “Negoci”. L’objectiu del joc no era un altre que guanyar-se el dinar…..  i no us imagineu com s’ho han treballat. Uns feien de missatgers exprés, altres de perruquers, constructors d’armes, spas, massatgistes, còmics o senzillament et llogaven l’hamaca que Hem penjat entre els arbres per que poguessis descansar una estona.

Totes aquestes activitats, es clar, tenien un cost en forma de macarrons! Hi ha hagut una sèrie d’infiltracions per parts de la “banca medieval” i el joc ha estat un absolut èxit.

Tot han pagat 5 macarrons per banyar-se a la piscina, 5 per plat de dinar i 1 per llesca de pà o aigua. Realment ha estat molt divertit.

La piscina, pre pagament de 5 macarrons ens ha refrescat i obert la gana ( si encara es pot més) per dinar.

 

Després de dinar i amagats del fort sol, hem estat al porxo fent petits racons ja tradicionals dels nostres migdia. Braçalets, atrapasomnis, jocs de taula… fins que hem començat la construcció d’armes medievals arcs, espases i complements.

Carregats amb espases i corones hem marxat d’excursió fins a Mieres per un caminet molt bonic que tenim sortint de la casa.

Aquí ha estat un d’aquells moments que no s’esborren fàcilment del record de colònies.

Son els moments que veus que tot s’està posant a lloc i pels que desitges repetir colònies.

Quan camines amb nanos no només corren i salten respirant verd, sinó el més important és que t’ho xerren tot. També es deixen anar i situacions o comportament que fins llavors havies observat i potser no entenies, queden enteses i sovint solventades.

Si heu caminat al seu costat ho sabreu. Si no, no trigueu a fer-ho.

 

L’arribada a Mieres entre camps acabat de segar ha estat magnífica i us asseguro que tot el poble ens recordarà. Ens han explicat llegendes, hem conegut el nom de l’alcalde, hem dansat i cantat. Hem xerrat amb tots els que s’han posat pel davant i fins i tot hem explicat acudits  al botiguera a canvi d’un GELAT!

Finalment hem acabat al cementiri on un cavaller templer ens ha explicat una història medieval i ens ha donat la primera peça de a màquina per viatjar a XAUXA.

Xino xano hem tornat cap a la casa on ens esperaven amb un sopar medieval, evidentment sense coberts.

La bústia com cada  nit ha donat pas al joc de nit i literalment fosos hem caigut rodons a les 12 de la nit

Un dia llarg i farcit d’activitats.

Ah! M’oblidava! L’IGOR han de donat unes gotes pels ulls que serveixen per viatjar demà a l’any 3025…. a veure que ens espera!

Fins demà famílies dels nostres petits somnis!

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *