Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

DIARI DE COLÒNIES 10.juliol.2014

Estimades famílies dels nostres estimats fills de colònies.

Avui tot ha fluït . Ha funcionat  fantàstic el dia i hem gaudit per fi de la piscina i de jocs d’aigua.

La tarda amb estampació de samarretes, recreació de ferides, tertúlies a les habitacions   i altres tallers que estaven pendents d’acabar han arribat fins a l’hora de berenar.

A les taules de sota els arbres hem gaudit de la nostra companyia. I un cap vespre deliciós ens ha regalat el darrer bany a la casa del Xalió.

Dutxes i bones olors han començat a circular per la casa i ja tot a punt pel sopar hem baixat a la pista a fer el sopar de gala.

Al llarg del dia s’han anat format parelles per fer el ball i elles han iniciat el vespre musical amb una cançó lenta. Quina vergonya!!!!!

A més aquest any la família de la Carlota ens ha fet arribar pel sopar de gala PASTISSOS de xocolata per celebrar el seu aniversari i no us imagineu com ens han agradat

Abans però ens han visitat la faraona i el seu ballarí. Volien recuperar el cofre de la Txunga-Chunga-Xunga i els hi hem hagut d’explicar que se’ns havia obert accidentalment.

Sort que entre tots hem aconseguit invocar la contramaledicció i quan ha aparegut la Txunga, el ballarí ha acabat amb ella.

Tot ja més tranquils hem passat a la disco!!!

 

Som dijous a la nit i la música sona a tot volum pel Xalió. Si ara els veiéssiu, no us els enduríeu. No els deixaríeu marxar. No ens deixaríeu que us els tornéssim . Perquè ara mateix, en aquests instants son la canalla més feliç de la comarca. Si els veiéssiu saltar i abraçar-se ara amb un ara amb l’altre us sentiríeu molt orgullosos, i veuríeu la intensitat de vida que desprenen.  I crec que TOTS demà ens sentirem orfes d’amics, de natura i de colònies.

Vaja, que demà, millor que porteu algun paquet de mocadors de paper

I ara aqui al menjador tots barrejats resopem alguna coseta que teniem els monitors per picar a la nit i com no s’apunten ells mentres xerrem i ens acomiadem lentament.

Els passo a ells la paraula .

Hola que ase. Mieras o que ase!!! Pau Barrachina

Adéu família, em sembla que ens podríem quedar una setmana més…o potser un mes o tot l’estiiu.  Julia i Oriol

Quina pena demà marxem….. L, o potser no?  LEONOR i GUIM

Volem descansar més dels PARES!!!Jamuna

Pares no us trobem a faltar. Maria

Vull quedar-me una setmana més. Nil Calvete

Disco a tota màquina yuju!! Alex crespo

MAI OBLIDAREM EL XALIÓ!!!!!!!!!!!!!!LEO Volem quedar-nos al Xalió fins atipar-nos (si això passa) Clàudia

Adeu xalió!!!!!! m’ho he passat molt bé!!!!!!!!! Biel

Volem estar el xalio una setmana mes perque m ho estic passant molt be maria

Ens estem atipant de menjar porqueries!!! quicos, pipes, coca-cola… ens ho estem passant d’allò millor i no volem tornar!!! Berta Oliver!!! JJJ

 

Aquestes colònies m´han passat volant em vull quedar una setmana mes !!!!fins dema pares!!!Berta Sales!!!

Les colònies m´estan passant molt lentes però m´ho estic passant d’allo mes bé i espero venir l ‘any que bé .Noa de la Peña.

Ara si pares que no pari la festa i durant l’any feu-los créixer per nosaltres.

Una abraçada molt forta de tots els monitors, Ingrid, Marta, Maria, Aina, Sònia, Laia, Montse, Roser, Marc i Roger.  Us estimem.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *