Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

DIARI DEL XALIO. 10 DE JULIOL DE 2013

Hola pares i mares,

Avui hem fet una excursió molt  i molt llarga i molt i molt maca. Fresca, molt fresca, gelada  i selvàtica!!!  Hem marxat de la casa esmorzats i equipats per arribar a Briolf. Es tracta d’un indret a un parell d’hores de la casa  on hi ha un gorg espectacular. L’any passat hi vam ser amb una tanda i aquest any hem repetit. De fet hem tingut la sort que durant l’any han obert un camí que ens ha dut directe a l’inici de la ruta.

Fantàstic. Dia enteranyinat que ha ajudat a fer menys calorós el camí i relaxament total al salt d’aigua. Hem dinat feliços de trobar-nos junts i de ser l’enveja de mig món!!!

El camí d’anada ha estat més pesat que el de tornada. Fins i tot hem sentit tronar i ens hem remullat una mica. Ja tocava que feia dies que no sentíem l’olor de terra mullada.

Hem arribat a les 8 a la casa i directes tal com mana la tradició de cap a la piscina mentre queia la tarda.

El sopar ens ha refet i la crema de xocolata encara més.

La nit més esperada per una gran part de la colònia havia arribat. La casa del terror s’ha posat en marxa després de llegir com cada nit la bústia de missatges.

Quina por! En grups de 4 o 5 han anat visitant la casa encantada. Corredisses crits i algunes llàgrimes. Però què bé ens ho hem passat i que bé que s’ho han passat!

I quina pena que ara estiguem preparant el sopar de gal·la de demà perquè això vol dir que arribem al final d’unes colònies que no oblidarem ningú fàcilment. Ostres, aturem el temps……

Encara tenim moltes coses per fer!!!!!!

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *