Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

DIARI DEL XALIO. 9 DE JULIOL DE 2013

Començo el diari d’avui de bon matí. Ahir va haver cinema a la fresca i no us vaig poder escriure.

Son quarts de 9 i això ja està en marxa.

Ahir va ser un dia PERFECTE. Dia de la comèdia perquè la Disbauxa recuperi el somriure! Tot el dia dedicat a ser feliços i transmetre alegria, cosa massa fàcil aquí, perquè tots estem tan feliços que és molt senzill fer somriure……

La gimcana ens fa fer passar per un túnel de rentat, improvisar coreografies , fer un twister de colors i altres proves per partir-se de riure!!

Una bona banyada a la piscina, un bon dinar i  tarda completíssima amb tallers al porxo fins l’hora de berenar.

Tot anava tan rodat que crec que hauríem pogut continuar així fins l’hora de sopar. Uns feien maquillatge fantàstic, uns altres tenyien les samarretes de mil colors, altres feien boles de malabars, màscares de guix o comunicadors amb gots de plàstic. Cadascú trobava el seu racó per expressar-se i gaudir de la tarda.

Però l’activitat tarda ha continuat amb el  muntatge d’una obra de teatre per grups, marcat per vàries frases o accions que s’havien d’incloure a l’obra.

Tot el capvespre preparant-ho amb emoció escènica.

Al bosc vam fer les representacions. Un èxit i per cert, la Disbauxa va ser la nostra convidada excepcional. Va recuperar fàcilment el somriure i l’alegria amb les nostres obres de teatre……

No en teníem prou encara i un cop acabat tot això, ràpid ràpid, a fer Bivac! Màrfega i sac i a la pista a dormir mentre veiem una pel·lícula a la fresca.

Què bé. Ninguú es va voler perdre la dormida sota els estels….

Avui marxem d’escursió a Briolf on trobarem un gorg estupenduuuuuu!!!!!!!

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *