Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

DIARI DE COLÒNIES 2.juliol.2014

Aquest any no hi ha manera d’escriure a la nit perquè els vostres fills tenen una marxa que no se l’acaben.

Bon dia doncs, des del nostre paradís, avui sense pluja i amb un cel genial per marxar d’excursió. Cada any aquest dia marca un punt i a part a la relació amb ells. Com ja sabeu quan camines no només bellugues les cames, sinó que també se’t belluga la parla i les ganes d’explicar i preguntar. A partir d’avui  serem també amics de camí.

Marxarem d’aquí un parell d’hores al poble del Torn, però aquesta història ja us l’explicaré demà.

Ai ahir, ahir. Quin dia! Tot i la previsió de pluja i els xàfecs  matinals, vam poder fer totes les activitats que teníem previstes.

Només llevar-nos tots estaven afectats per una estranya plaga egípcia que els va omplir el cos de puntets vermells. Què curiós….. Havíem d’esbrinar què ens havia passat durant la nit, o potser havia estat el drac que ens havia escampat la malaltia la nit anterior?

Mentre esmorzàvem va aparèixer el nostre Astrònom Egipci i ens va fer arriba el Llibre de les Plagues egípcies. En ell vam trobar el remei per la nostra malaltia.

A la colònia, també  ha aparegut un personatge molt peculiar i molt divertit. Es tracta d’un atleta despistat que busca desesperadament Atenes per a fer uns jocs olímpics i el pobre noi, no troba la ciutat. Al matí ens va demanar si volíem organitzar uns Jocs Egipcis amb ell i nosaltres, es clar, ens hi vam apuntar.

Per equips  vam fer diverses proves: Tir amb arc, cursa enrere, cursa d’obstacles, llançament de javelina i llançament de bumerang. Tota una nova experiència ja que eren els nostres primers jocs olímpics al Xalió. Els campions després de dinar tindrien el seu premi.

Afamats i després d’un bany amb pluja inclosa passen el migdia relaxats, mentre sentim els trons que ens envolten.

Ja a la tarda entreguem  les medalles olímpiques en forma de Filipinos de xocolata.

Després del berenar ens distribuïm per grups i anem a fer jocs de prat. Els Anubis i els Ra decideixen fer la piràmide recreativa  un joc on per grups es van reptant a un duel fins aconseguir arribar a dalt de tot de la piràmide.

Els Tauarets i els Nuts, cridem i saltem al prat amb jocs com la mòmia, el pet amagat , Shit ,Tot s’hi val….

La nit es prepara mogudeta…. Sabeu on podem trobar l’elixir que ens curarà de la plaga??? Doncs a la casa de l’Osiris. Els més valent i preparats a rebre algun que altre ensurt marxen en grups a buscar-la.

La resta anem a bosc, sense llanterna, per contemplar el cel estelat que la tempesta de la tarda ens ha regalat. Abans però d’entrar al bosc ha aparegut el DRAC!!! Quin ensurt, però no ens volia espantar. Només ens deia que demà ens visitaria.

No sé si ho sabeu, però el nostra Drac és d’aigua, li encanta la pluja, el riu i el mar. Potser avui el trobarem al riu……

El dia acaba amb valents que han tornat de la casa de l’Osiris molt i molt contents, i d’altres que tot i no anar-hi, veient com tornen la resta, son capaços de compartir les seves emocions, mentre comparteixen un ressopó de galetes amb xocolata que ha sobrat del berenar.

Per cert. 2/4 de 9 i encara no se’ls sent córrer per les habitacions. Potser ja estan cansats…..

Famílies, passeu-ho bé. Nosaltres estem al PARADIS!!!!!!

 

 

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

3 thoughts on “DIARI DE COLÒNIES 2.juliol.2014”