Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

DIARI D’UN SOMI D’ESTIU Divendres 15 de Juliol

DIARI D’UN SOMI D’ESTIU
Divendres 15 de JuliolCIMG6009 CIMG6139
Ens llevem amb molta mandra i ens desperta de cop la gimcana d’aigua!!! Fa fresqueta però fem proves una mica “marranetes” aprofitant que avui hi haurà dutxes en profunditat per anar ben elegants i nets al sopar de gal·la.
Ens pintem el cos, pintem murals amb les mans i els peus, fem salt d’alçada a la piscina ens mengem un flam d’una sola xuclada!!!
Tenim dinar de festa major! Ens han preparat canelons i pollastre al forn. Hi ha campionat a veure qui en menja més !
El Bivac de la nit anterior ha passat factura i el migdia es converteix en un mosaic sobre la gespa de sacs de colors i màrfegues. H i ha molta tranquil·litat i ara si abraçades més llargues o xerrades més pacients. Ja no ens veurem fins d’aquí un any….
En acabar els tallers de migdia ens fem un banyet reparador de migdiades a la piscina. L’ aigua és fresqueta i en vent que fa encara més. Els que no es banyen acaben a l’aigua arrossegats pels seus companys, vestits i tot. Avui tot s’hi val!
Després de refrescar-nos comencem els preparatius dels sopar de gal·la. Ja en som uns experts. Tallers de canapés de xocolata, còctels, frankfurts pops, ambientació de la carpa i de la plaça, parament de la taula…
En punt cap a quarts de 9 començem el sopar. Xerren pels racons petits i grans, mengem lliurement el que volen, riuen i s’engresquen en petits jocs.
Recollim i baixem a la carpa. Comença el segon sopar de gal.la de l’estiu. Les parelles van passant pel camí que va a la carpa per sota un arc de monitors i de globus. Estan molt FELIÇOS!
I AQUÍ COMENÇA UN ALTRE ESPECTACLE.
Els nois i noies que han fet el curs de pre-monitors han preparat una representació teatral d’un conte. És tan divertit que tots quedem bocabadats.
Els nois i noies de PURA VIDA ens han preparat una mímica dels millors moments de les colònies. Sotracs per entrar a la casa, ràfting, bivac….
Ballem tot junts també una polca!
Acabat tot aquest espectacle comença el BALL! Música disco i molta marxa per alguns. D’altres s’adormen per les grades de la carpa, d’altres volen marxar a amagar-se dins els sac. No poden més.
Cap a la 1….tothom marxa al llit. Alguns encara s’allarguen jugant. D’altres xerrant i d’altres els venç la son i cauen rendits.
El silenci costa que es faci a la colònia. Els monitors també volen acomiadar-se i s’allarguen fins més tard. Xerren i braçolen la son dels seus nens.
Bona i darrera nit FAMILIA. Tots us estimen i us enyoren.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *