Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

Nit d’estels

Quin despertar més assolellat hem tingut avui, famílies…El sol ha sortit ben d’hora, i les estrelles que ens deien bona nit ahir, ja havien desaparegut feia hores.

Un cop al menjador, les torrades i l’embotit que ens havien donat no era suficient. Cada dia, mengem més i més. L’energia que gastem a diari s’ha de recuperar, i avui ens hem passat una hora i mitja esmorzant!

Estem tenint uns dies magnífics, carregats de moments molt especials, i vivint-ho tot de forma molt intensa.

Però no tot són flors i violes. Compartir les vint-i-quatre hores del dia amb una quarantena de persones, és tota una prova vital. Estem adaptant-nos a aquesta forma de viure en comunitat, a compartir l’habitació, parar la taula per a totes o reconfortar-nos quan tenim una mica de tristor.

Ens està costant, i poc a poc hi anem treballant. Com avui al matí, que l’hem dedicat a fer dinàmiques grupals. Per tal d’adonar-nos de com ens estem tractant, i aprendre a respectar-nos les unes a les altres.

A la tarda, ens hem motivat moltíssim fent un joc de rols pel bosc. Les corredisses entre els arbres i els crits dels infants, han fet de la tarda tota una aventura.  

En Plurifurri ens ha tornat a visitar avui. Li hem vist quelcom estrany; tenia les mans verdoses!! Ens ha felicitat per la feina que estem fent i diu que mai ningú havia arribat a conèixer tants essers màgics dels regnes. Haurem de seguir treballant.

Acabem amb un vespre sota els estels, menjant núvols desfets i galetes. Estirades a les màrfegues, escoltem històries de les constel·lacions que veiem al cel.

Ha estat un dia molt atrafegat famílies, però ple d’aprenentatges. Així que us deixaré tan sols dues fotos. Perquè veieu com de bonica ha acabat la nit amb els vostres infants.

Descanseu

Fins demà.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *