Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

Els éssers del bosc

Hola, hola, famílies! Ja ha passat un dia més a la colònia. Ja fa uns dies que comencem a tenir la sensació que vam marxar fa setmanes. Quan pensem que no portem aquí ni una setmana, se’ns fa ben estrany.

Avui hem tingut un dia ple d’activitats, no hem parat quietes. Al matí ens esperava l’Ebrutem-nos. No us podeu imaginar com ens hem divertit. Érem molècules d’aire i el nostre objectiu era travessar una ciutat sense embrutar-nos. Ens ha estat impossible quedar netes, i al final del matí semblàvem uns éssers estranys, fets de fang i plantes. Amb la mànega de la casa ens hem pogut refrescar abans de dinar, i treure’ns el fang de sobre.

Després de dinar, l’estona de racons ha estat un moment de molta tranquil·litat i hem estat de meravella. Alguns infants han aprofitat per fer la migdiada amb les màrfegues en mig del bosc. Altres han estat fent durant hores polseres precioses, cada dia els hi surten millor!

La xerrameca amb aquest grup d’infants està assegurada, i també hem gaudit d’una tarda de llargs debats i historietes.

Més cap al tard, ens mereixíem una bona remullada a la piscina, i que bé que ens ha anat! Hem estat nedant, jugant, fent batalletes, i gaudint de les últimes hores de calor.

Per tancar la tarda, l’Estratego, un joc molt tradicional de rols, ens ha fet córrer i acabar amb la poca energia que ens quedava.

El vespre, com gairebé cada dia, ha estat una delícia. Una bústia divertidíssima, i plena a vessar de reptes, i proves que els infants han hagut de fer. Mentre rèiem totes juntes, ha aparegut un ésser que semblava que volés. Era brillant, plena de purpurina i colors platejats i daurats! Ens ha felicitat per la feina que estem fent… Resulta que era un Bufairó!

Ens ha guiat cap al bosc on hem conegut un munt d’ésser màgics, que ens han proposat reptes molt complicats. Era com  estar dins un conte de fantasia.

Per avui ja n’hi ha prou. Demà, seguirem l’aventura dels quatre regnes.

Bona nit i dolços somnis.

Abraçades i petons dels vostres infants.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *