Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

DIARI DE COLÒNIES 5.juliol.2014

DIARI  DE COLÒNIES . DISSABTE  5 DE JULIOL

Avui ha estat un dia de sentiments dividits. Llevats, mandrosos, vull marxar però….. es que estem tant bé…..

Contradiccions. No ens agrada aquest moment de l’hora dels adéus. Els que es queden els agafa una mena d’enyorança i els que marxen els agafa una mena de pena pels que es queden. Total. A les 3 els nois i noies que es queden 12 dies marxen a fer tir amb arc ben lluny i a passar una tarda el més divertida possible. Ocupem els seus cervells i el seu cor amb molts carinyos i diversions divertidíssimes.

El que ja marxen una gran rotllana amb l’hora dels Adeus i xerrades amb els pares que veniu a buscar-los. Ens agrada coneixe-us. De debò. Sentim més propers els vostres fills.

 

Dissabte amb la tanda llarga:

Què deu tenir d’especial aquesta tarda i mig matí. Els nanos l’esperen amb ànsia. Diuen que és el millor de les colònies i que es queden 12 dies expressament per aquestes poques hores.

No sé si us sabré explicar el que ens passa.

Piscina en exclusiva, mascaretes de xocolata, croissants de xocolata, Coca-cola, Fanta, crispetes, polins, molts massatges, confidències. 30 nens per 10 monitors….. Una gran família, uns grans amics i unes ganes d’estimar-nos que no us ho imagineu.

Fa la tarda més preciosa de tota la setmana.  La resta, pregunteu-lis a ells quan tornin. Hi ha coses que no es poden explicar.

Molts petons. Ens sentim molt afortunats.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *