Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

DIARI DE COLÒNIES 6.juliol.2014

DIARI DEL XALIÓ 6 DE JUNY

Ens hem llevat a les 10!!!!!! Dormilegues, ganduls. Estan destrossats. Semblen zombies. En pijama surten a esmorzar i sembla que llavors es desperten! Es l’efecte de la crema de cacao i la llet calenta!!

Bogada!!! Si algú no pot sobreviure fins divendres perquè no li queda roba, aprofiteu per fer bogada. I què divertit és rentar! Algun d’ells ens demanaven esponges per fregar la roba. Quin riure!

Cap a les 12 comencem  a rebre els nous inquilins del Xalió i els nostres amfitrions els reben encantats. Alguns pares es volien quedar. Quina enveja  eh? però aquestes colònies son exclusives per nosaltres i els vostres fills. Ho sentim molt!!!

El migdia fins les  4 el porxo s’ha omplert de nens i nenes fent braçalets, jugant a malabars i  alguns aprofitant les nuvolades, jugant i suant a la pista a futbol.

Els trons i els llamps ens han acompanyat fins l’hora de berenar. Nuvolades immenses creixien davant els nostres ulls i nanos estirats al prat s’ho miraven embadalits.

Després del berenar un joc de descoberta organitzat pels amfitrions molt i molt divertit ens ha fet que ens passegéssim encantats pels voltants del Xalió.

Sopar com  si fes un mes que estiguéssim plegats. Ni un plor. Ni una enyorança. S’han atipat i en acabar hem presentat la bústia missatgera de la nit als nous amics.

El joc de la nit dels sons egipcis ens ha fet descobrir la Faraona Keops i el seu Sacerdot.

Ens han dut el cofre de la mòmia Xunga-Txunga-Chunga ( fa por eh, doncs ells han rigut tots molt). Cal que el protegim i sota cap concepte l’obrim. Serem capaços de conservar-lo amagat?

Fins aquí el diari del primer dia. Es molt tard. Els vostres fills ja dormen i nosaltres ara els hi vetllarem la nit per vosaltres.

Famílies guadiu!!!!! Fins demà!!

 

 

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *