Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

DIARI DE COLONIES 5 DE JULIOL

HAKUNA MATATA, QUE BONITO ES VIVIR!!!!!

En 30 minuts llevarem els vostres fills disfressats de girafes, ienes, lleons i tot el que calgui. Avui els Aquila, Forats Negres i Kassiopea marxen d’excursió. I això és la SELVAA!!! Unes llavors de baobabs envaeixen les habitacions. Hem de recuperar-les totes i enviar-les a l’Àfrica!!

Bon dia des de Ribes! Fa fresqueta al matí i això s’agraeix i molt. Ahir el sol va apretar de valent i avui de moment pinta igual. Tenim ombres, aigua i un munt de jocs.

Ahir dimarts després de llevar-nos amb “Un rayo de sol”  i molta crema solar, vam esmorzar i ens vam equipar per anar a caminar per dins el riu i altres per visita el munt de búnquers que envolten la casa, així que alguns xancletes i d’altres frontals van marxar a passar el matí pels entorns de la casa. Tenim uns grans entorns. Un riu preciós amb mil racons i boscos de faig que fan un espai màgic.

Arriba el migdia calorós i afamat!! Arròs amb tomàquet i botifarres amb patates. Què més podem demanar!

Migdia de panxing d’estiu, racons i amics.

La tarda s’embolica amb diferents skape rooms que preparen els nanos i sense adonar-nos, entre misteri i misteri arriba el vespre volant!

La nit, la nit de misteri ja es aquí. Aquest matí un monitor no s’ha trobat gaire bé. Sembla ser que ha begut aigua contaminada i hem hagut d’anar a buscar la patrulla antibacteriana de Ribes. Alguns nois tampoc s’han trobat bé i la responsable de la casa ens ha portat una notícia. Sembla ser que es celebra els 25 anys de la gran intoxicació que va haver a la casa per una fuga radioactiva. Vaja, que sortirem a les notícies del vespre….. i dit i fet. Arriben del noticies del vespre després de la bústia.

SELECCIÓ natural. Els nois i noies més atrevits veuen la noticia i van al búnquer de prop de la casa a buscar l’antídot.

La resta, que també ho som, fem un petit joc de misteri pels passadissos de la casa i uns quants jocs al camp. Tot molt emocionant, tots molt nerviosos i una gran nit per recordar. Sobretot pels valents que van recollir l’antídot al búnquer. Segur que no ho oblidaran.

Fins demà estimats pares i mares!!

CIMG6818 CIMG6819

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *