Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

DIARI DE COLòNIES. 3 DE JULIOL

BON DIA FAMILIES. AHIR EN VA FER UN DIA RADIANT.

Fins i tot calorós però l’ambient desprèn olor de net i brillant. Les pluges d’aquests dies han fet molt bona feina i tot està molt verd. ´

Ens llevem mooolt dora. Els nouvinguts no estan gens cansats…de moment.

Una alarma els fa llevar-se ràpid ràpid i anar fins al davant de la casa. Fem un simulacre. Un cop al pati els ruxem amb aigua per despertar-los, es clar!!!!!!!!!!!!!!!

Avui hem d’aprendre com aconseguir que els volcans de l’Asteroide B-612, treguin foc en lloc d’aigua, així que amb una gimcana de taules d’experiments, esbrinarem quines propietats té l’aigua. Mulla? Es freda? Es pot tenyir? Pot disparar-se a gran distància, vaja que farem un súper joc d’aigua. Entre les diferents proves, la que té molt d’èxit és la construcció d’una presa natural al riu. Han gaudit molt d’aquest petit espai, bellugant roques, pals i descobrint els minúsculs animalets que s’amaguen als racons.

Acabades les proves anem directes a la piscina. Avui una estoneta s’ha d’aprofitar, no gaire que ja anem a dinar. Meló amb pernil i fideus de peix!!

La tarda es presenta tranquil·la en els diferents racons. Hi ha ganes de braçalets, de pintura, de jocs de taula, de xerrar i xerrar amb monitors i amics.

El berenar més bo del mon, pa amb crema de cacau obre una tarda de MESTRE XEF. Aquesta tarda cuinarem amb massa de full i farem pa i en grups anirem passant per jocs a la gespa de la piscina.

Passem un capvespre relaxat i enfarinat!!

Sopar ràpid i BUSTIA!! Nous balls, nous descobriment i nous petons….

Els xefs vinguts d’arreu del mon  tasten les nostres creacions. Tots pendents del veredicte final.. SON UNS SUPERS CUINERS!!!! El grup de Màsters i Continents guanyen el concurs!!!!!!!!

Abans d’anar a dormir jocs de vetllada en petits grups distribuïts per la casa.

A fora fa fresqueta i el cel continua igual de net que al matí. La lluna comença a brillar amb força. Preparem un fantàstic bivac en 2 dies!!!!

Fins demà enyorades famílies!!!

 

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *