Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

DIARI DE COLÒNIES 1 i 2 DE JULIOL

Bon dia a totes les famílies, les noves i les que ja porteu amb nosaltres una setmana.

Ja som a roques blanques amb paisatges pirinencs i també temperatures, tot i que el sol ha decidit fer-nos companyia tot el dia i escalfa de valent.

Som a un paratge molt verd, fins i tot més que a la Garrotxa. Dormim amb vistes al Taga i ens bressola el soroll del riu i els ocells que matinen més que molts de nosaltres.

La Colònia rutlla dolçament. L’arribada d’ahir dels nous fills de l’estiu ha estat molt bona. Molts d’ells ens coneixien i venen amb unes grans il·lusions. estan emocionats per la nit de por, per la remuntada al riu, per quan serà la nit de vetllada o quina parella triarem al sopar de gal.la.

El dissabte va ser dia de trasllat i cap de setmana!!! Vam fer bugada, mascaretes facials, massatges molts i divertidíssim jocs de vetllada i en definitiva vam gaudir de estar sols en una casa enorme amb molts monitors!!! Vam dormir fins que vam necessitar i de nou, engegem el motor de la segona setmana!!

Ahir diumenge vam rebre els nous amics amb uns quants jocs al prat del costat del riu, ens vam instal.lar i jugar jugar i jugar tota la tarda. Organització de les tasques, de les habitacions, dels espais i ja els primers descobriment, i es que estem al mig d’un gran entorn natural.

Els nois i noies de 6è van estar fent una descoberta a una zona farcida de maduixes de bosc!!!!

Els més petits, Pegasus son uns fitxatges Increibles. Petits d’edat però no de moviment i de ritme. Xerren, corren, s’esveren, riuen i s’ho passen d’allò més bé amb qualsevol cosa!!

Els C-40, de 4t,  van fer una petita descoberta de l’entorn amb la troballa dels primers Bunquers. Els va encantar. Van berenar a un prat proper a la casa i van controlar nous llocs per fer les properes sortides!!

Els Aquila, de 5è, van descobrir la casa i els entorns amb una petita gimcana i els Kassiopea, de 6è,  van ser els més valents de tots i van remuntar un tram de riu proper a la casa. I la gran sorpresa va ser la pròpia natura. Una serp menjant-se un peix!!!

Deu ni do quin dia!!

El vespre arriba serè i fresquet i perdoneu que anem a llevar als vostres fills……………….APA. tots llevats amb un simulacre. Sirenes de bombers i aigua a dojo!!!! S’han llevat ràpid ràpid!!!

Al vespre arriba el primer joc de nit i la primera bústia!! Per les famílies noves, us explico que la bústia és això, una bústia de missatges on al llarg del dia els vostres fills anoten accions o senzillament frases de felicitació que al vespre llegirem en veu alta davant de tothom. Ahir va haver de tot, macarena dels monitors, petons i abraçades generals, batalla de galls i moltes coses més molt i molt divertides.

Anem molt enfeinats ja em fan fora de a la taula que han de parar per esmorzar i avui toca croissant calent.

Ah siiiiii MOLT IMPORTANT. Va venir el PETIT PRINCEP molt amoïnat perquè el seu asteroide ha estat envaït pels baobabs, els volcans ja no fan escalfor, la seva estimada rosa ha estat segrestada pels baobabs i el sol ja no es pon…. estava molt i molt desesperat. A més a més, l’ombra va venir a seguir les pases del Petit Príncep. Nosaltres però coneixiem el seu secret. Si no ens movem, l’ombra tampoc es pot bellugar. Es clar, com la nostra pròpia ombra.

No et preocupis PETIT PRINCEP, entre tots aconseguirem recuperar el teu asteroide i també el teu somriure.

FINS AVIAT !!!!!!!!!!!!!!!!!

CIMG6766 CIMG6777 CIMG6758

 

 

 

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *