Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

Fins aviat!

Dia 2 de juliol de 2022

Avui hem començat el dia amb molta feina! Ens hem aixecat i ja hem acabat de fer les motxilles. El sac el pijama, el llençol i tot això i algunes coses que han quedat repartides per l’habitació ho hem posat dins.

Hem anat a esmorzar i hem cantat la nostra última cançó de l’àpat!

A continuació, hem fet una batuda general per la casa. Hem recollit tota la brossa que ens hem trobat pel prat. D’aquesta manera, deixem el terreny ben recollit i el següent grup que puja s’ho troba igual de bé o millor del que ens ho hem trobat nosaltres.

Acte seguit, ens hem assegut i hem fet una super subhasta! Tota la roba i/o objectes que ens hem anat trobant fora del seu lloc, les hem reunit en una caixa i hem anat preguntant de qui era. La gran majoria estava marcada, així que, les monitores estem molt agraïdes. És molt més fàcil repartir-ho tot.

Com que hem tingut un imprevist d’última hora, hem aprofitat per anar a la piscina una estona i fer la remullada final. Algunes no han volgut però han estat entretingudes fent polseres amb fils.

Ja hem arribat a la recta final de les colònies. Quina llàstima que ens fa. Els hi hem agafat tanta confiança que ara se’ns farà estrany no veure’ls per la casa (Us haig de confessar que jo ja els trobo a faltar).

Finalment, ha vingut l’autocar i ja hem pogut baixar cap a Barcelona, on ens heu esperat amb molta paciència.

Moltes gràcies família per confiar amb nosaltres i arreveure. Si voleu, l’any vinent, podeu tornar. Ja sabeu on estem.

Una salutació final per totes!

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *