Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

Sopar de Gal.la!

1 de juliol de 2022

Avui, el diari serà molt més resumit que els altres dies. Ja heu pogut veure el funcionament i la dinàmica de les colònies.

Al matí, ens hem llevat a les 8h del matí, com sempre, i hem anat a esmorzar. No s’escolta ni una mosca. Tenien molta gana.

Després, ens hem posat la roba per embrutar i hem començat la gimcana d’embrutar-nos de la natura. Gaudeixen molt d’aquesta activitat. Si els animes, s’embruten de dalt a baix i entre ells.

Un cop hem acabat l’activitat, passem totes per la mànega per treure-ho tot i ens canviem per anar a la piscina. Quina llàstima que sigui l’últim dia de piscina, els agrada molt i el temps d’estar allà els passa volant.

A continuació, hem anat a dinar per recuperar energia. Cada cop hi ha menys penyores. S’esperen per començar totes juntes a dinar.

A la tarda, hem fet l’estona de racons i hem tret alguns de nous i alguns repetits d’altres dies. La novetat ha estat la henna!

Per berenar ens hem assegut totes a l’ombra, davant de la casa i ens han portat pa amb xocolata i una mica de fruita. La xocolata és ben bona. Han estat parlant de diferents coses i han sortit converses força interessants.

Ara ja toca dutxar-nos i posar-nos ben vestits perquè s’apropa el sopar de gala!! Les dutxes han anat força bé i hem aprofitat per començar a fer les motxilles, que avui és l’última nit i demà no volem tenir tanta feina al matí. Així que, hem deixat a fora un parell de coses que necessitem per l’endemà i ja està.

Us haig de dir que algunes habitacions estaven desordenades i hi havia roba per terra. Ara bé, les monitores ens hem posat a ajudar-los per poder ordenar tot i que no es deixin res.

Hi ha una caixa d’objectes perduts. Farem la subhasta demà al matí, just abans de marxar.

Hem muntat les taules per fer el sopar a fora, a l’aire lliure. Com que és l’últim sopar, el celebrem com una Festa Major.

Avui, a la bústia, hi havia molts papers, així que hem estat una bona estona fent-la. Després ha començat el Talent Show! Alguns s’havien preparat algunes actuacions (cantar, ballar, explicar acudits o endevinalles, etc.). Totes estaven atentes i animant als seus companys i companyes.

Hem seguit posant música, hem fet alguns balls típics de les colònies. S’ho passen d’allò més bé i la majoria han aguantat fins al final. Ens hem dit l’últim bona nit a totes i ja ens hem anat a dormir.

Fins demà famílies,

L’equip de monitores

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *