Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

D’excursió!

Dia 4 de juliol de 2022

Ens hem aixecat i hem preparat la motxilla, que avui ens anem d’excursió!! Les hem deixat ben preparades davant del menjador per sortir just després d’esmorzar.

Dit i fet, hem esmorzat, ens hem posat crema solar, gorra, hem anat al lavabo i en marxa!! A la recerca del riu.

Durant l’excursió de l’anada ha anat molt bé, estan frescos al matí i poden anar caminant sense problemes. Han arribat al riu cansats, però tenien tanta il·lusió per remullar-se, que el cansament se’ls hi ha passat en un tres i no res. S’han canviat i a dins del riu. Algunes, l’han remuntat i tot i no sabeu què bé que ens ho hem passat.

Hem dinat el pícnic que ens han portat per recuperar forces i continuar endavant.

Fianlment el bivac dels més grans l’hem fet a prop de a casa, ja que hi havia un avís dels agents forestals advetint-nos que la zona està molt seca i que hi havi risc d’incendi. Per aquesta raó, hem decidit suspendre el bivac i, qui volgués fer-lo, tindria l’opció a la casa de colònies. Es posarien a la pista o bé al prat de davant de la casa.

La tornada van ser molt valentes, ja que, ho van fer en temps rècord. Van anar saltant, cantant i ballant, fins arribar a la casa.

Una dutxa és el que ens ha anat millor. La necessitaven. S’han anat organitzant i entrant per torns. Després, ens hem preparat per sopar.

Després de sopar, ens hem anat a posar el pijama. Hem agafat el sac i la màrfega i hem pogut gaudir totes del cinema a la fresca. De les tres opcions que hi havia han escollit Ponyo, en el acantilado!

Just abans de posar la pel·lícula, ha aparegut una Aquarina. Semblava afectada amb alguna cosa. Ens ha dit que ens ha vingut a veure perquè ens ha vist al riu. Ha dit que ho hem deixat tot ben net i que agraeix que tothom recollís. Ella s’està fixant que, cada cop, els rius, els mars i els oceans estan molt contaminats. La gent tira tot. Ha vist que nosaltres teníem una bona voluntat i que no volem que això s’acabi. Quin moment més maco i dolç. Diem adéu a l’Aquarina i amb la pel·lícula i les crispetes, a gaudir.

Alguns dels més grans han estat valents i han volgut fer bivac a fora de la casa. Quin cel més maco que es podia veure. Aquests moments no es poden captar amb la càmera. Ja els vam dir que ho aprofitessin al màxim.

Bona niit famílies,

L’equip de monitoratge

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *